Printing tool Download PDF

Work History

Darsi Construction

May 2012Present

Architect

Architect i diplomuar 

Education

University American Colege

20092014

Arkitekt-Inxhinier i diplomuar

Studime te ciklusit te par 3 vjet

Summary

Student i diplomuar ne ciklusin e par te studimeve 3 vjeqare,merrem me arkitektur jo zyrtarisht por si arkitekt privat ,kam te realizuar disa proekte ,si shtepi banimi ,shtall per bageti etj.

Zoteroj Autokadin shum mir dhe 3d max ne nje mas.

Arkitektura

Sipas meje arkitektura eshte nje shkenc e cila gjendet ne mes kufirit te teknologjis dhe artit,eshte nje shkenc e cila me shkrirjen e ketyre 2 komponenteve synon te jap si produkt nje ndertes apo objekt i cili eshte estetik dhe para se gjithash funkcional dhe i shfrytzueshem per vet njeriun.

Skills

Autodesk Auto Cad ,3d max,Microsoft word ,power paint.

Gjuhe: Angleze,Maqedone