Stefan Blomquist

Stefan Blomquist

Work experience

Work experience
Jan 2010 - Present

Konsult

Stefan Blomquist Miljö- och Etikkonsult

Hjälpa företag bli mer miljövänliga och skaffa sig ett etisk profil, samt att hjälpa privatpersoner göra miljöriktiga val.

Nov 1989 - Oct 2008

Trädgårdsarbetare, Arbetande förman

Malmö Stad, Serviceförvaltningen

Planera och utföra samtliga förekommande arbetsuppgifter inom park- och trädgårdsskötsel. Informera och motivera medarbetarna. Ge service och information till gäster och besökande. Ett visst budgetansvar

Education

Education
Aug 1999 - Jun 2001

Trädgårdsingenjör

Sveriges Lantbruksuniversitet
  • Odling och produktion
  • Psykologi och ledarskap
  • Rådgivning
  • Marknadsföring
  • Företagsekonomi
Aug 1985 - Jun 1987

Gymnasieutbildning

Hvilans Trädgårdsskola

Gymnasium

Sammanfattning

Hur kan jag göra nytta hos dig?

Med min breda naturvetenskapliga utbildning kommer jag att göra stor nytta på flera olika ställen.Har en trädgårdsingenjörsutbildning i grunden som sedan byggts på och breddats med olika kurser i både miljölagstiftning och biologi.

Söker efter en arbetsplats där all min kunskap och kompetens kommer till nytta. Kan framför allt göra nytta i jobb som arbetsledare inom trädgård eller miljöinspektör. Är dock öppen för alla förslag på ställen där mina kunskaper och erfarenheter kommer till användning och gör skillnad.

Är en engagerad, driven, positiv naturvetare som inte är rädd för att hugga i där det behövs! Har ett stort engagemang för miljön och det hållbara utnyttjandet av naturresurserna. Är även en aktiv föreningsmänniska, i huvudsak för att jag gillar att knyta kontakter och skapa relationer, samt att ge och få kunskap.

Min historia

Efter att ha arbetat hos samma arbetsgivare i 19 år och utvecklat verksamheten, så behövde jag utveckla mig själv och valde därför att läsa några fristående kurser och ta en kandidatexamen. Därefter startades eget företag eftersom jag trodde mig vara en entreprenör. Företaget utvecklades dock inte som jag ville och idag är det endast min hobby. Därför är jag nu på väg ut i arbetslivet igen och söker nu efter nya utmaningar, möjligheter och nya verksamheter att utveckla.