Csabai TÜNDE

  • Budapest HU
 Csabai TÜNDE

Account Manager

Rólam 

Igazán szerencsésnek tartom magam, hogy fiatal korom ellenére releváns munkatapasztalatokat szereztem és volt alkalmam nagyszerű cégeknél, nagyszerű emberekkel dolgoznom. A marketing kommunikáció több területén is dolgoztam már és megtanultam, hogy mindig érdemes megosztanom a gondolataim, ötleteim esetleg félelmeim másokkal, hiszen ez az innováció kulcsa. Leginkább az motivál, ha kihívó feladataim vannak és mindig keresem az új lehetőségeket, nem bánom ha 'lehetelen' dolgokat kell megoldanom. 

Munkatapasztalatok

Work History
Jul 2014 - Present

Account Manager

Youth Direct Communication Kft.- Colibri Project  

Célunk holy ügyfeleink branding kampányainak kivitelezését segítsük elsősorban BTL aktivitások, social média és digitális kampányok tervezésével és kivitelezésével. Cégünk elsődleges célcsoportja a 18-26 éves korosztály. 

Account Managerként az ügyfeleink kampányaiért felelek. Napi szinten dolgozom együtt student brand manager csapatunkkal, akik egyetemi BTL aktivitásaink kivitelezésében segítenek. 

Apr 2013 - Jun 2014

Marketing Aszisztens

The Coca Cola Company - burn Energiaital  

A burn energiaital csapatában elsősorban brand manager munkáját segítettem. Értékes BTL marketing és social média content management tapasztalatokra tettem szert. A feladataim közé tartozott az események,promóciók előkészítése és figyelemmel kísérése valamint kreatív social média koncepciók alkotása. A projekt vezetői készségeim és a kreatív gondolkodásom fejlődött legtöbbet a cégnél.

Végzettség

Education
Sep 2015 - Jun 2017

Marketing MSc 

Budapesti Corvinus Egyetem 
Sep 2011 - Jun 2015

Gazdálkodási és menedzsment BA 

Budapesti Corvinus Egyetem 

Üzleti kommunikáció szakirány

Ismeretek

Skills

Nyelvtudás 

Angol - felsőfok (C1) 

Német -  szakmai középfok (B2)

Prezi 

Haladó prezi felhasználó vagyok, sok prezentációmat készítem a programmal

MS Office 

Napi szinten használom az Excel, Word és Powerpont programokat, valamint a Numbers, Pages és Keynote programot is. 

B kategóriás jogosítvány