Download PDF

OSEBNI PODATKI

Navdihuje me glasba in medijsko dogajanje (voditeljica Radio/TV).

DELOVNE IZKUŠNJE

PRODAJA

WOODWAY
Maj 2016v poteku

WoodWay je butik s posebno vsebino, ki bo zagotovo prirasel k srcu vsakomur, ki ljubi naravo in popolnoma nov način razmišljanja. Fokusira se na naravne materiale, predvsem les in pluto.

Rokovanje s prodajo zahteva odlično poznavanje produktov,  vizijo in cilje podjetja, ter poznavanje segment kupcev. Obsega še znanje tujih jezikov (angleščina, nemščina in italijanščina).

Hotelska animacija

Lifeclass hotels&spa, portorož
Junij 2015Avgust 2015

Podjetju Istrabenz Turizem d.d., sem nudila zelo kvalitetno in odgovorno animacijo za otroke stare od 4-12 let. Skupaj z ekipo sem organizirala in izvajala športno-vodne dejavnosti, kreativne, kuharske in plesne dejavnosti. Poleg vsakodnevnega nastopanja pa sem tudi večjezično vodila zabave za najmlajše in njihove starše. Osvojila sem delovanje in organizacijo znotraj skupine, večjezično sporazumevanje, hitro in uspešno reševanje nastalih problemov.    

Strežba in organizacija dogodkov

SLaščičarna in kavarna kljukec
November 2013Junij 2015

Strežba in organizacija dogodkov je zahtevala nenehno interakcijo z ljudmi, izpolnjevanje pričakovanj in presego le teh. Dogodke sem organizirala predvsem za otroke v večjih skupinah. 

Promocija 

don don d.o.o., Metlika
Julij 2010Avgust 2010

Kot promotorka sem poskrbela za prodajo "tvojih 5 minut" izdelkov. Iznajdljivost in izredna komunikativnost sta moji zelo pozitivni vrlini s katerima sem prodajo pospešila. 

Hotelska recepcija 

union hoteli d.d., ljubljana
junij 2012September 2012

Strokovna praksa je potekala na vseh lokacijah GHU, izmenično sem delala kot receptorka in sobarica. Kot receptorka sem bila zelo urejena, prijazna in do strank zelo razumevajoča. Kot sobarica pa sem bila prav tako urejena, hitra in predvsem natančna.   

IZOBRAZBA

projekt nefiks 5ka

Zavod nefiks 
10.10.2016v poteku

Pod mentorstvom PR vodje Mateje Kurir izpopolnjujemo svoje znanje na področju stika zmediji, oglaševanja, self-brandinga..itd

GLASBENA ŠOLA LOGATEC

JAZZ, POP, ROCK PROGRAM
01.09. 2016V POTEKU

Pod mentorstvom Zale Miklić se izobražujem v nadstandardnem programu solo petja Jazza, Popa in Rock zvrsti.

Diplomirana organizatorka v turizmu

fakulteta za turistične študije-turistica, portorož
01.10. 2011v poteku

Študij triletnega visokošolskega programa- Management turističnih destinacij je še vedno v teku. Po končanem študiju bom imela naziv: dipl. organizatorka v turizmu. 

Turistična tehnica

Srednja šola za gostinstvo in turizem, Ljubljana
September 2008Junij 2011

Srednješolski izobraževalni program je potekal štiri leta, osvojila sem osnove turizma in načrtovanja razvoja destinacij. 

KOMPETENCE

komunikacijske kompetence

Materni jezik je slovenščina. Aktivno uporabljam angleščino, pasivno italijanščino, nemščino in španščino. 

socialna znanja in kompetence 

Veščine timskega dela in učinkovite komunikacije sem pridobila med izobraževanjem na Turistici, saj je večino manjših projektov vključevalo delo po skupinah. 

umetniška znanja in kompetence

Vodim dobrodelne prireditve v okviru Rotaract kluba Ajdovščina-Logatec, bila sem gostja Vide Petrovčič v oddaji "Polnočni klub", šolala sem se solo petje v Gvido glasbeni šoli pri menorici Anji Hrastovšek, imela sem glasbeni nastop v Slovenj Gradcu in Portorožu, bila sem članica pevskega zbora Tanje Žagar, s himno sem otvorila športno igrišče v Logatcu, nastopala sem v televizijskih glasbenih tekmovanjih (Veseli mikrofon), bila sem članica plesne skupine Taurus in dramskega krožka Logatec. 

organizacijske kompetence

Veščine projektnega vodenja sem pridobila kot članica Rotaract kluba Ajdovščina-Logatec v okviru katerega sodelujem pri organizaciji dogodkov za socialno ogrožene skupine ljudi.

Izobražujem se v sklopu Zaposlitvenega zavoda za mlade Nefiks. Delujem na projektu Nefiks 5ka!, katero delono financira Eu sklad. Pridobila bom veščine PR in "self-branding".

tehnična znanja in kompetence

Microsoft Office (Word, Power Point, Excel), Prezi.