Download PDF

Samenvatting

Creatieve ideeën, helikopterview, doorzettingsvermogen.

Juni 2015 heb ik mijn Propedeuse behaald voor de opleiding Communicatie (richting management) aan FHC. Door schoolopdrachten in de praktijk uit te voeren voor bestaande opdrachtgevers heb ik inmiddels een brede basis opgebouwd op het gebied van communicatie en ben ik door vallen en opstaan wijzer geworden!

Werkervaring

Jul 2015Present

Medewerker PR en Communicatie

Stichting Vivaan/Vrijwilligerspunt Oss
Jun 2015Present

Medewerker bediening

Sam's Bistro
May 2014Jul 2015

Office Assistant

Kosten Transparant

Verantwoordelijk voor een goede doorstroom van nieuwe klanten: aanmelden, bevestigen, controleren van opgegeven gegevens en het opvragen van huidige contractgegevens.

Contactpersoon voor businesspartners: beantwoorden van vragen vanuit verschillende businesspartners (met name leveranciers en buitendienst medewerkers), voorzien van juiste informatie, het afschermen van de directie.

Beheer CRM: het aanvullen en up-to-date houden van het CRM systeem.

Opleidingen

Sep 2014Jul 2018

Communicatie (richting management)

FHC (Fontys Hogeschool voor Communicatie)

Propedeuse behaald (juni 2015). Verwachte einddatum: juli 2018.

- Branding & Activation: het bedenken en uitvoeren van een evenement ten behoeve van het vergroten van de naamsbekendheid van een studentenvereniging in Eindhoven. In groepsverband een evenement uitgedacht, gepresenteerd en uitgevoerd binnen de richtlijnen van de opdrachtgever.
- Reputatie & Relatie:
NIX18. In groepsverband is er gezocht naar manieren om NIX18, regio Eindhoven, in contact te laten komen en blijven met de doelgroep. Er is onderzoek gedaan naar (mogelijke) doelgroepen, gesprek georganiseerd met de doelgroep en hieruit een adviesrapport opgesteld en gepresenteerd aan de opdrachtgever. 


- Concept & Creatie: 
het creëren van online content voor een zelf te schrijven blog. Binnen gestelde richtlijnen zelfstandig een blog geschreven gedurende acht weken en voorzien van foto's en video's. 

Sep 2012Jun 2014

Directiesecretaresse (niveau 4)

ROC De Leijgraaf

Onder andere behandeld:
- Project- en timemanagement;
- Notuleren en correspondentie;
- Nederlands;
- Engels (B2);
- Archiveren;
- Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Access);
- Verschillende projecten, gerelateerd aan onder andere bovenstaande vakken.