Printing tool Download PDF

Work experience

Sep 2005Present

IT Operator

Metro Cash & Carry

U okviru radnog mesta odgovoran za postavljanje, implementaciju i održavanje celokupne IT opreme, kasa, vaga, telefonske i računarske mreže, kao i za svakodnevnu izradu mnogobrojnih izveštaja iz jedinstvene baze podataka putem SQL i Excel upita. Kroz dodatne obuke osposobljen za kompletan rad u ALC (Administrativno-Logistički-Centar) odeljenju koje se bavi uređivanjem porudžbina u svakodnevnom direktnom kontaktu sa dobavljačima, praćenjem poslovanja celokupnog sistema uz korekciju stanja zaliha u GMS-u i vođenjem konstantnih parcijalnih popisa. Izabran u Fitting tim koji je radio na celokupnom otvaranju veleprodajnog objekta Metro Cash & Carry u Nišu.

Mar 2003Sep 2005

DTP - Graphic Designer

Roto Play

Osim osnovnih oblika medijske propagande (vizit karte, brošure, flejeri, internet prezentacije) agencija priprema i štampa časopis lokalnog karaktera pod nazivom “OGLASI Halo,Kragujevac”. U svakodnevnom radu najviše su se koristili CorelDraw, Adobe Creative Suite i Microsoft Office za izradu propagandnog materijala, kao i QuarkXPress za pripremu reklama i časopisa. Aktivno učestvovao u kreiranju poboljšanja aplikacije za primanje i obradu prispelih oglasa.

Dec 2002Mar 2003

Network Administrator

Net&Games caffe Kaissa 2

Na svim računarima je bio instaliran Windows operativni sistem, a osnovna dužnost je bila instalacija neophodnih programa i igara, podešavanje svih parametara na računarima i obezbeđivanje sigurnosti mreže. Učestvovao u projektovanju i implementaciji GNU/Linux firewall-a.

Education

1996Present

Apsolvent

Viša tehnička Škola

Apsolvent Više tehničke škole u Kragujevcu, odsek - informatika, smer - inženjer informatike. Do kraja studija ostao je još jedan ispit i diplomski rad.

Skills

GNU/Linux Operating Systems
MySQL, Oracle, MS-SQL
Visual Basic
QuarkXPress
Corel Draw
Adobe Creative Suite
Microsoft Office
Microsoft Windows Operating Systems

Summary

With 7 years' of solid experience in computer and networking service, along with strong employee facing and administration skills I'm now seeking to respond to new challenges and contribute with effective working to your organisation in the IT sector.

Custom

Member of  "Zastava" Chess club since 1995

Regulated military service