Summary

Jag är en kille 18 år gammal som studerar på Väsby nya gymnasiet och läser Teknikprogrammet-information och medieteknik. Jag bor i Väsby med min familj, på fritiden så brukar jag plugga, gå ut och spela fotboll eller spelar spel på datorn. Jag dricker inte eller röker alls, för att jag har satsat på fotbollen ganska mycket sedan så har jag inget emot att andra gör det. Jag är en allmänt glad person, positiv och jobbar hårt. 

Jobb-erfarenhet

Work experience
Jul 2014 - Aug 2014

Trio jobb Trädgårdsmästare, Kassörska, Fixare

Tessans Blomsterhandel, Båstad Utemöbler, Trädgårdsmästare åt olika privat personer. 

Sommarjobbade åt tre olika Chefer/personer, alla de tre hade sina verksamheter i samma område där först jag jobbade åt floristen Tessan och sedan så hade de andra Cheferna som hade sina verksamheter där sett mig jobba  hårt. Jag ville ha hur mycket jobb det bara gick så de erbjöd mig jobb som att till exempel ta bort ogräs, måla, städa, sälja, montera möbler. Jag jobbade fem veckor åt de och de var jättenöjda med mig och erbjöd mig att komma sommaren 2015 igen och jobbat åt de!  

Mar 2014 - Mar 2014

Lager/mataffär

Matrix - Jordbro

Under denna tid så praktiserade jag för en mataffär som kallas för Matrix och ligger i Jordbro centrum. Jag upplevde jobbet som tufft men hade inget emot det. Här så hade jag fått ledigt av skolan att praktisera och sedan få en vecka ledigt, jag jobbade i en vecka men då ville butiks-chefen ha mig en vecka till. Jag hade då styckad foten och kunde inte fortsätta jobba en vecka till och fick ingen diplom att jag hade jobbat där eller varit där.

Feb 2013 - Feb 2013

Förskola

Eds-förskola

Jag praktiserade i Eds-förskola där jag fick ta hand om barn, jag praktiserade i sju dagar 13-02-14 till 13-02-20 

Utbildning

Education
Aug 2014 - Present

Gymnasiet 

Väsby nya gymnasiet

Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik.

Aug 2013 - Jun 2014

Högstadiet 

Väsby skolan 

Jag gick ut årskurs 9 och däremot så sökte jag till gymnasiet.

Förmågor

Skills

Samarbete

Jag har lätt för mig att samarbeta med andra. Och har lätt för att få lära mig från andra med bättre erfarenhet. 

Språk 

Jag kan prata tre olika språk flytande:  Svenska, Albanska och Engelska.

Datorer

Jag studerar Teknikprogrammet och däremot så har jag bra kunskaper inom datorer. Läser bland annat programmering (C#) och Webbutveckling (HTML och CSS) 

References

References

Tessans Blomsterhandel Båstad

0431-741 17

Eds - förskola

076- 138 03 25