Printing tool Download PDF

Intressen och övrig erfarenhet

Mina intressen har även gett mig en hel del erfarenhet som gjort mig till den jag är idag.

2009-2010

Projektledare ideellt, Hungerprojektet, Malmö.

Under 6 månaders tid projektledde jag ett projekt med 10 personer inblandade för att göra ett CSR (Corporate Social Responsibilities)-seminarium för Hungerprojektet. Seminariet byggdes på ideella krafter och ekologiska sponsorer och hölls sen i Turning Torsos konferenslokaler. Se mer om detta i sidkolumnen.

2010 -

Basketcoach, KFUM/KFUK, Malmö.

KFUM/KFUK i Malmö genomför ett ungdomsprojekt som heter Kiosk och verksamheten går ut på att engagera ungdomar till att sporta. Projektet bygger även på att förmedla bra värderingar och förebilder för framförallt barn i åldern 9-12.

2009

Styrelsemedlem, 08 Stockholm, Fryshuset Stockholm.

08 Stockholm är en av våra största föreningar med dam- och herrlag i högsta ligan i Sverige. I styrelsen sitter även bland annat Anders Grönlund (gammal basketlegend), Anders Carlberg (grundare av Fryshuset) och Anna Ekström (ordförande i SACO).

1998-2009

Basketcoach, Söder Basket, Stockholm.

1998-2003 Under åren 1998-2003 var jag tränare för framgångsrika barn- och ungdomslag.

Jag var insatt i föreningen och hjälpte till att arrangera basketläger och turneringar.

År 2009 coachade jag åter igen ett lag med flickor födda 1996.

2003-2008

Utlandsvistelser

Under dessa år har jag rest runt mycket i Asien och Australien. Jag har varit bosatt två år i Sydney där jag pluggat och jobbat. Jag arbetade bland annat som cafébiträde men även som skiftledare på en glassbar. Mitt intresse för resor väcktes till liv vid en tågluff i Östeuropa som jag och en vän gjorde under oktober månad 2003.

Sammanfattning

Så detta är jag i korta drag!

I den utbildning som jag nu avslutat har jag utvecklats som person samtidigt som jag har fått en djupare kunskap inom ledarskap, både personligt- och coachande ledarskap, men även projektledning. Då min ledarskapsförmåga har utvecklats från 15 års ålder då jag tog mig an mitt första basketlag kändes denna utbildning som ett självklart val och jag begav mig till Malmö. Min kärlek till Malmö växte och kunskaperna likaså då vi också läst marknadsföring, budgetering, redovisning samt service management. Nu är jag i Malmö för att stanna!

Sedan ung ålder har jag alltid arbetat ideellt antingen som baskettränare eller inom ideella organisationer som Hungerprojektet eller United Sisters i Malmö. Att hjälpa andra människor har jag alltid sett som en självklarhet och jag tycker att det är roligt att göra en skillnad, liten som stor.

Mitt ledarskap präglas av att se individens möjligheter att förändra sin tillvaro och mitt mål är att lyfta andra till att kunna prestera sitt bästa i alla situationer. Då jag arbetar med grupper så lyssnar jag på alla och sammanfattar gärna det som sagts för ett gemensamt beslut. Om det behövs så har jag inte heller några problem med att ta beslut själv och att förankra besluten hos de som berörs.

Som person ser jag till möjligheterna snarare än till hindren. Jag har en positiv inställning till det mesta som tillsammans med min förmåga att prata med människor gör att jag har lätt för att bygga nätverk och att bibehålla en bra relation till de människor som jag möter. Jag upplevs ofta som förtroendeingivande, vilket också visat sig då jag genomfört olika presentationer. Hålla föredrag, informera och att få människor engagerade är något jag också är bra på.

Sen jag var ung har jag alltid arbetat med barn och ungdomar i olika roller och det finns få saker som är så givande och roligt. Jag har arbetat som simskolelärare, babysimsinstruktör, barnskötare, baskettränare, barnflicka och ideell stödperson och alltid känt att jag utvecklas av arbetet.

Portfolio

Work experience

Apr 2009Present

administrativ medhjälpare

YouGov Sweden

 Företaget arbetar med att göra marknadsföringar framförallt på internet. Mitt arbete är att sammanställa mottagen information, i tabeller eller dylikt, i rapporter som redovisas för kunden.

Jul 2010Nov 2010

Utbildningskoordinator

Peugeot Danmark/Sverige Generalagent

 Under sommaren samt förlängt extraarbete arbetade jag med att hjälpa till med fakturering av kurser, organisera kurser för den svenska marknaden samt även hålla i kurser för Peugeots återförsäljare på tre olika orter i Sverige.

Jun 2009Aug 2009

Receptionist

Peugeot Sverige generalagent

 Arbetsuppgifter: handhållning och beställning av kontorsmaterial till personal, organisera luncher för gäster, viss fakturahantering, svara i telefon, ansvarig för kassan samt rikskuponger, posthantering m.m.

Sep 2000Jun 2009

Instruktör

Stockholms Babysim

 Arbetade som babysimsinstruktör, småbarnssiminstruktör, babysimsfotograf och simskoleledare på helger samtidigt som jag studerade på gymnasiet och universitetet.

Apr 2008Dec 2008

Receptionist

Peugeot Sverige generalagent

Arbetsuppgifter: handhållning och beställning av kontorsmaterial till personal, organisera luncher för gäster, viss fakturahantering, svara i telefon, ansvarig för kassan samt rikskuponger, posthantering m.m.

Aug 2006May 2007

Manager

Gelatissimo

Arbete som skiftledare på en glassbar med ansvar för personal, servering, glassproduktion, beställningar samt bankning.

Nov 2005Jul 2006

barnskötare

Förskolan Karlavagnen

Arbetade på småbarnsavdelningen tillsammans med en förskolelärare.

Education

Sep 2009Jun 2011

Creative Service Leadership

Creative Service Leadership

Ämnen: Ledarskap, Coachande ledarskap, Projektledning, Marknadsföring, Företagsekonomi, Service Management och fyra praktikperioder.

Jan 2009Jun 2009

Arbetsmarknadskunskap med Personaladministration I

Stockholms Universitet

Personal och organistion med ekonomi och arbetsrätt.

Aug 2006May 2007

Diploma of Business - Human Resources

Martin College

I utbildningen ingick kurser i till exempel företagsekonomi, rekrytering, rehabilitering, officepaketet, arbetsmiljö, team building.