Download PDF

Susanne berättar

År på skolan: Jag anställdes på Storaskolan hösten 2013.

Läraryrket:Att undervisa är min passion.Jag brinner för 

att se ungdomar utvecklas och 

lyckas med sina utmaningar.

Ämnet svenska: Mitt intresse för språket vaknade tidigt i livet. Redan som 15-åring startade jag en bokcirkel och den är jag med i än idag. Jag läser mycket böcker och förkovrar mig gärna i olika genrer.

Boktips: Den senaste boken jag läste var "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. Den får fyra stjärnor av fem möjliga.

Talang: Jag kan jonglera med sex bollar samtidigt.

Jag nås enklast på mail:

[email protected]

Mer om Susanne

Susanne har utbildning och erfarenhet av undervisning från förskoleklass hela vägen upp till gymnasiet. Hon är utbildad mot yngre åldrar samt högstadiet och gymnasiet. Hennes vision är att det ska kännas roligt och inspirerande för alla eleverna att  vara i skolan. Det är viktigt för  Susanne att se till varje enskild elevs kunskaper, förutsättningar och behov möts. Hon poängterar att det är lärarnas ansvar att ge eleverna möjligheter  att kunna ta till sig kunskap på ett bra och roligt sätt. Susanne ser det som en fördel att alla elever är unika och menar att det finns minst lika många sätt att lära sig som det finns elever i Storaskolan.

" Frihet under ansvar är en viktig del för att kunna utvecklas som människa.Vi lärare måste ha tillit till  våra elever  och deras förmågor samt stötta dem i deras väg till kunskap", säger Susanne.

Susanne Martinez

Grupp P1

Presentation, version 2