Sipos Rozita

  • Budapest
Sipos Rozita

ÖNÉLETRAJZ

BEMUTATKOZÁS

Születési idő: 1994. 04. 03.

Születési hely: Budapest

Lakhely: Budapest

20 éves színházi és szociális érdeklődésű egyetemista vagyok (ennek a két dolognak határterületét, a színházi nevelést tanulom a Színművészetin), eddigi munkáim és tanulmányaim során sokat tanultam az emberekkel való kapcsolatteremtésről és ezt nagyon élvezem is. Vendéglátás területén szerzett tapasztalatom bár alig több mint fél éves, de mivel egy Kazinczy utcai, eléggé frekventált helyen lévő bárban dolgoztam pultosként, megtanultam hatékonyan, gyorsan dolgozni nagy forgalmú estéken, alkalmazkodni a helyzethez. Állóképességem is fejlődött, most már nem jelent gondot 12 órát eltölteni a pultban, és mivel nagyrészt turisták által látogatott helyen dolgoztam, a gördülékeny kommunikáció is rutinszerűvé vált angolul és spanyolul egyaránt (bár a nyelvtudással eddig sem volt gondom, Angliában hosszabb, Spanyolországban rövidebb időt töltöttem el nyelvtanulás céljából).

KORÁBBI MUNKAHELYEK

Work experience
Aug 2014 - Feb 1015

Kék Ló Fashion Pub

Pultos

Kazinczy utca

Jan 2015 - Feb 2015

Roham Bár

Ruhatáros

Wesselényi utca

Oct 2013 - Apr 2014

Festival Anamesa

Szervező

Egy francia társulat nemzetközi kezdeményezésében vettem részt, mely évente szervez egy fesztivált Európa más-más országaiban, annak érdekében, hogy a művészet eszközével közelebb hozza a sérült embereket a társadalomhoz. Az Áprilisban megrendezett budapesti fesztivál előkészítésében, szervezésében és lebonyolításában vettem részt.

ISKOLÁK

Education
2014 - Present

Egyetemi tanulmányok

Színház- és Filmművészeti Egyetem

Jelenleg egyetemi tanulmányaimat folytatom a Színház- és Filmművészeti egyetem Drámainstruktor szakán, nappali tagozaton.

2007 - 2014

Középfokú tanulmányok

Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Egy nyitott, liberális gondolkodású gimnáziumban érettségiztem, ahol nagy hangsúlyt fektettek a csoportmunkára, az önállóságra, és a kreativitásra.

NYELVTUDÁS

Skills

Spanyol

közép szint

Angol

emelt szint

Elérhetőségek