Download PDF

Koulutus

20132015

Liiketalouden tradenomi, markkinointi

HAAGA-HELIA

Aloitin opintoni tammikuussa 2013 töiden ohella iltaopintoina mutta jäin opintovapaalle työstäni OP-Pohjolasta 2013 syksyllä. Olen opiskellut sekä yrittäjyyttä että markkinointia ja vaikuttaa siltä, että jälkimmäinen tulee pysymään suuntautumisvaihtoehtonani. Eritysen kiinnostunut olen sisältömarkkinoinnista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä pk-yritysten markkinointistrategioissa. Opinnäytetyöni tulee perehtymään näihin teemoihin. Tarkoituksenani on valmistua 2015 vuoden aikana. 

20042015

Hallintotieteiden kandidaatti, pääaineena julkisoikeus

Tampereen yliopisto

Aloitin opiskeluni Tampereella pidettyäni välivuoden lukion jälkeen. Huomasin kuitenkin pian, ettei julkisoikeus minua varten ja keskityin lukemaan sivuaineena vakuutustiedettä ja yritysjuridiikka. Näiden avulla työllistyin vakuutusalalle ja jätin opinnot tauolle. Palasin yliopistolle 2014 syksyllä, tarkoituksena valmistua kandiksi 07/2015 mennessä. 

Työhistoria

Jan 2012Present

Vahinkokäsittelijä, lakisääteiset työtapaturmavahingot

OP-Pohjola

Opintovapaalla toimesta 09/2013 alkaen. 

Vahinkokäsittelijän työssä ymmärsin, kuinka tärkeä osa asiakaspalvelutaidot ovat työssä, jossa ei joudu kohtaamaan asiakkaita kasvotusten. Itsenäisesti tehdyt korvauspäätökset piti pystyä perustelemaan tyytymättömälle asiakkaalle rauhallisesti mutta jämäkästi. Joskus piti myös nähdä omat virheet ja pahoitella tätä asiakkaalle. Puhelimen soidessa, et ikinä tiennyt onko langan toisessa päässä tyytyväinen vai tyytymätön asiakas, silti pyrkimyksenäni oli aina antaa hyvä asiakaskokemus.

Kuitenkaan pelkät puhelahjat eivät työssä riittäneet, oli osattava pyöritellä numeroita ja soveltaa lakia asiakkaiden vahinkotapauksiin. Tarkkuus ja yksityiskohtien huomiointikyky paranivat muutaman väärin lasketun tapauksen jälkeen. Työmäärän ollessa paikoin hieman turhankin runsas opin organisoimaan työpäivieni sisältöä sekä erilaisia keinoja stressinhallintaan. Englannin kielen taitoni pysyi hyvin yllä hoitaessani Suomessa asuvien ammattiurheilijoiden, kuten jalkapalloilijoiden vahinkotapauksia.

Oct 2010Jan 2012

EU-eläkekäsittelijä

Eläketurvakeskus

EU-eläkekäsittelijän työ oli ensimmäinen pidempi toimistotyöni ja kiinnostuin siitä sen monipuolisten koordinointitehtävien vuoksi. Eläketurvakeskuksen EU-eläkkeiden osasto hallinnoi kaikkia Suomessa asuvien eläkkeenhakijoiden hakemuksia, jotka kohdistuvat EU-maihin. Työssä opin paljon siitä, että asiat eivät suju kaikissa maissa samoilla säännöillä kuin Suomessa. Myös sen, että byrokratian portaat ovat arvaamattomat. Työssä pääsin käyttämään päivittäin ruotsia ja englantia, pääasiassa kirjallisesti mutta tarvittaessa myös suullisesti. Huomasin itsestäni myös, että liialliset rutiininomaiset tehtävät saavat minut turhautuneeksi. Erityisesti kaipasin kontakteja asiakkaiden kanssa ja niitä sainkin seuraavassa työssäni.

Jun 2009Aug 2010

Vahinkokäsittelijä, yksityisasiakkaiden vahingot

OP-Pohjola

Aikavälillä kolme eri pituista määräaikaista sijaisuutta hoitokulukorvausten parissa. 

Jan 2006May 2008

Kassamyyjä

Veikon Kone Oy

Osa-aikainen kassamyyjä opintojen ohessa. 

Tutkinnot

Jun 2014Jan 2015

Personal Trainer

Trainer4You
Personal trainer -koulutus koostuu kolmesta koulutuskokonaisuudesta: Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja Personal trainer -koulutuksesta. Trainer4You Personal trainer -koulutus on EHFA:n (European Health & Fitness Association) akkreditoima koulutusohjelma. Tällä hetkellä valmennan kahta asiakasta kohti loppuelämän kestävää, terveellistä elämäntapaa.