Santeri Johannes Lipsunen

Kansainvälinen liiketoiminta

Education

Education
2013 - Present

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto pääaineena kansainvälinen liiketoiminta. SIvuaineina rahoitus, sekä yrittäjyys ja johtaminen.

2007 - 2010

Ylioppilastutkinto

Espoonlahden lukio

Work experience

Work experience
2014 - Present

LUT Assistentti

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Projektien hallinta. Viestintä, sekä organisaation laadun parantaminen. Opetusluentojen pitäminen vieraileville ylä-aste ikäisille. 

Jan 2010 - Jan 2013

Laitoshuoltaja

Helsingin kaupunki

Osastojen siisteydestä ja ruokahuollosta, sekä työhön tarvittarvittavien tarvikkeiden kunnosta, sekä määrästä huolehtiminen. Uusien työn tekijöiden perehdytys, sekä sairaala- ja ruoka-alan ja asiakaspalvelun perustiedon hallitseminen.

2012 - 2012

Postinkantaja

Itella 

Postin lajittelu ja jakaninen.

2006 - 2006

Sisäinen postiapulainen

Tapiola

Yrityksen sisäisen postin lajittelu , frankkaus ja jakaminen.

Skills

Skills
7
Organisointitaidot

Olen  hyvä organisoimaana asioita ja olenkin mukana koulumme urheilujoukkueiden hallituksessta (Parru ry.), josa toimin tapahtuma- ja viestintävastaavana.

3
Yrittäjyys

Olen ystäväni apuna perustamassa Foun nimistä yritystä, jonka liiketoiminta perustuu puhelimine näyttöjen korjaustarvikkeiden, sekä muihin puhelimiin liittyvien tarvikkeiden myyntiin.

7
Tietotekniikka ja toimisto-ohjelmat
Omaan hyvät perustiedot ja taidot tietotekniikasta, sekä toimisto-ojelmista. Osaan käyttää mm. Excelia, Wordia ja  Power Pointia. Osaan myös hyödyntää jonkin verran SAS-Entreprise 5.1 tilastolaskentaohjelmaa. Opin nopesti ohjelmistojen käytön.
8
Mukautuvuus

Olen erittäin mukautumiskykyinen ja joustava ihminen, jolle uudet tilanteet eivät tuota tuskaa, vaan päinvastoinen tuovat lisää perspektiiviä ja uusia tapoja toimia.

8
Luovuus
Olen luova ja visuaalisesti lahjakas. Musikaalisuus on myös yksi vahvuuksistani ja olen jopa sanoittanut, sekä säveltänyt omia kappaleitani. Olen myös ollut mukana markkinoitiin liittyvissä tehtävissä.
5
Johtaminen

Olen luonteeltani hallinnoiva ihminen ja pyrin ottamaan vastuuta silloin, kun on siihen on mahdollisuus ja koen pystyväni hallitsemaan tilanteen. Minulla on hyvä tunneäly ja osaan käsitellä ja johtaa erilaisia ihmisiä luontevasti.

7
Verbaalisuus

Olen verbalisesti lahjakas ja tätä tukee myös kykyni luoda sujuvaa, sekä moninaista tekstiä nopeasti. Olen myös hyvä esiintyjä ja verbaalisuuteni tulee myös esiintymistilanteissa hyvin esille.

Certifications

Certifications
2012 - Present

Hygieniapassi

Evira
Ruuan käsittelemiseen ja muuhun hygieeniaan liittyvät taidot.

Portfolio

Kielet

Suomi - Äidinkieli

Englanti - Erittäin sujuva

Ruotsi - Tyydyttävä taso

Saksa - Alkeet

Luottamusasemat

Parru ry. - Tapahtuma- ja viestintä vastaava 2015-

Toimin tällä hetkellä yliopistomme urheilujoukkueiden hallituksen tapahtuma- ja viestintä vastaavana. Vastuualueisiini kuuluu tapahtumien organisointi, sekä ulkoisesta- ja sisäisestä viestinnästä huolehtiminen.