Printing tool Download PDF

Sandra Verheyen

Verpleegkundige

Algemeen

Ik ben een verpleegkundige van 31 jaar. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik reeds enkele jaren werkervaring opgebouwd. Zo ben ik momenteel actief op de afdeling kortverblijf (heelkunde) in het ziekenhuis en heb ik in het verleden in de thuiszorg gewerkt en op de afdeling intensieve zorgen. Hierdoor ben ik vertrouwd met verschillende technieken, kan ik probleemloos zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben ik erg flexibel ingesteld

Ervaring

Feb 20142019

Verpleegkundige Kortverblijf

Sint- Franciscusziekenhuis, Heusden

Kortverblijf is een gloednieuwe afdeling opgestart om mensen op te vangen na een operatie of spoedopname die slechts enkele nachten hoeven te blijven. Als verpleegkundige ben ik hier afwisselend verantwoordelijk voor de opnames/ontslagen en de verzorging van patiënten.
Infuustherapie, bloednames, wondzorg en de observatie van de parameters van de patiënten na de operatie behoren tot mijn takenpakket, alsook de communicatie met de patiënt, hun familie en de behandelende arts.

Dec 2010Feb 2014

Verpleegkundige

Wit-Gele Kruis, Houthalen

Als verpleegkundige bij het Wit-gele kruis stond ik in voor de verpleging van mensen in hun vertrouwde omgeving. Zo ging ik dagelijks bij de mensen op bezoek om hen de nodige zorgen te geven. Doordat ik bewust nooit om vaste rondes gevraagd had, ben ik in contact gekomen met verschillende ziektebeelden en mensen.  
Inspuitingen, wondzorg, sondages, spoelen van port a cath en algemene hygiënische zorgen behoorden tot mijn taken, alsook een luisterend oor bieden. Zo vind ik dat in de thuisverpleging het menselijk contact minstens even belangrijk is als de technieken die bij de zorg gepaard gaan.
Daarnaast is voor de goede opvolging van de patiënten de communicatie van groot belang zowel met andere collega’s als met de huisarts.

Aug 2010Dec 2010

Verpleegkundige intensieve zorgen

Jesse Ziekenhuis, Hasselt

De verzorging en opvolging van acuut zieke patiënten, bediening en toezicht van technische apparatuur (monitor, beademingstoestel,..), opvang en informeren van de familie en het nauwe contact met de artsen behoorden tot mijn voornaamste functies.

20092009

Vakantiewerk Verpleegkundige

Wit-Gele Kruis, Houthalen
20062009

Stages

Geriatrie (Lier), heelkunde (Lier), geneeskunde (Middelheimziekenhuis Antwerpen), pediatrie (Lier), Wit-Gele Kruis (Lier), intensieve zorgen (UZ Antwerpen), cardiochirurchische intensieve zorgen (Gasthuisberg), pediatrische intensieve zorgen (Gasthuisberg), brandwonden/intensieve zorgen (Gasthuisberg), spoedgevallen (Gasthuisberg) 
20092009

Vrijwilligerswerk Verpleegkundige

CM (Kazou)

Ik ben als verpleegkundige met gehandicapte jongeren meegeweest voor een 20-daagse reis naar Zwitserland.

20072008

Vakantiewerk 

Rust- en verzorgingstehuis Vinkenhof, Houthalen

Opleiding

20092010

Banaba spoed en intensieve zorgen (geen diploma)

KH Leuven

Eindwerk: de verpleegkundige aandachtspunten bij continue veno- veneuze hemofiltratie.

20062009

Bachelor in de verpleegkunde(ziekenhuisverpleegkunde)

KHK Lier

Eindwerk: de verpleergkundige aandachtspunten van het leven met een pacemaker.