Printing tool Download PDF

Yhteenveto

Olen opiskellut sulautettuja järjestelmiä ja ympäristöteknologiaa. Työhistoriani sisältää monipuolisesti ohjelmointia, laadunvalvontaa, mekaniikkatestausta, ohjelmistojen testausta, testiautomaation kehittämistä ja asiantuntijaprojekteja. 

Äidinkieleni on suomi, työkieleni oli vuosien ajan englanti ja asuttuani Berliinissä vuoden osaan saksan kielen perusteet.

Työhistoria

05/2017

Robottioperaattori / ohjelmoija

Valmet Automotive (Uusikaupunki)

Aloitin maalaamon tiivistysrobottilinjan operaattorina ja vuoden jälkeen jatkan tiivistysrobottien pääohjelmoijana ja alueen asiantuntijana. VMT vision, Dürr/KUKA 7-akselin teollisuusrobotit, konekielen ohjelmointi, vikaselvitys, ongelmanratkaisu, kehitystyö, tiiminvetäjä.

04/201412/2015

Ohjelmistoinsinööri

Microsoft OY (Salo)

Siirryin Microsoftille ja työnkuva laajeni puhelinohjelmistojen testaukseen. Todella itsenäinen toimenkuva, tehtävän mukaan viikko- tai kuukausiraportointi. Windows käyttöjärjestelmät tuttuja, samoin kaikki Lumia-puhelimet. Alihankkijatiimien ohjeistaminen, raportointi, testisuunnitelmien teko, analyysi, ongelmanratkaisu, kehitystyö.

03/200804/2014

Insinööri / Järjestelmäasiantuntija

Nokia OY (Salo)

Aloitin Nokian tuotekehityksessä ohjelmoijana ja siirryin ensimmäisen vuoden aikana alihankkijatiimien yhteistyökoordinoijaksi ja siitä ohjelmistotestaukseen. Ohjelmistotestauksessa etenin parissa vuodessa tiimin jäsenestä testilaboratorion omistajaksi. Manuaalinen testaus, testiautomaatio, suunnittelu, kehitys, ylläpito, kansainväliset tiimit, scrum, virtuaaliympäristö, etäyhteys. 

Koulutus

10/2014

YAMK Insinööri, Ympäristöteknologia (Kesken)

Turun Ammattikorkeakoulu

Töiden ohessa aloitettu asiantuntijakoulutus. Ympäristöön liittyvien aiheiden lisäksi tutkimustöitä, raporttien kirjoittamista ja kansainvälistä kauppaa. Päättötyö on tekemättä, kaikki kurssit suoritettu hyväksytysti.

09/200306/2007

AMK Insinööri, Sulautetut järjestelmät

Turun Ammattikorkeakoulu

Koulutus sisälsi monipuolisesti robotiikkaa ja ohjelmointia. Työharjoittelut ja päättötyön suoritin Nokia OY:n laadunvalvontayksikköön.