Download PDF

Work experience

May 2012Present

Account Manager

Karmamedia
Sep 2011May 2012

Account manager

Artvertising The Agency
Apr 2010Apr 2011

Account manager

Nexus Communication
Jun 2009Mar 2010

Junior Account manager

Nexus Communication
May 2006Sep 2008

Merchandising manager asszisztens

Sziget Kft.

Skills

Angol nyelv

Munkáim

Érdekel

Blogok, közösségi média, barátok, zene, filmek, reklámok

Magamról

A gimnázium után nem igazán tudtam, hogy merre induljak, jogi vagy a kommunikációs pálya fele. Szerencsés véletlen miatt kerültem a Kommunikációs Főiskolára, ahol tényleg a szakma nagyjaitól lehetett tanulni. Amikor az első reklámfilmet levetítették az iskolában tudtam, hogy ezt szeretném csinálni.

A főiskolai évek alatt Sziget Kft.-nél dolgoztam, ahol a hivatalos Merchandising Shopok üzemeltetése tartozott hozzám. Az árubeszerzés, a gyártás felügyelése, a boltok kialakítása és a fesztivál alatti üzemeltetés teljes felügyelete.

Három év fesztiválozás után, úgy érzetem ideje valami komolyabbat csinálnom, így megpályáztam egy gyakornoki állást a Nexus Kommunikációs ügynökségnél. Sok érdekes projektben vettem részt, már a gyakornoki idő alatt. De az igazi kihívás az volt mikor 2010 tavaszán megkaptam a cég legnagyobb keretszerződéses ügyfelét az E.ON-t. Az E.ON lakossági marketing osztály minden megbízása hozzám tartozott, az ügyfélszolgálati irodák fogyóeszközeinek beszerzésétől, a különböző hostess aktivációkon át, egészen a reklámfilm forgatásáig.

Némi kitérő után ismét egy reklámügynökségnél találtam magam, ahol jelenleg is olyan ügyfeleken dolgozom mint a Nestlé a Bonbonetti vagy éppen a Buszesz.