Gábor Rummel

Gábor Rummel

Work experience

Work experience
May 2012 - Present

Account Manager

Karmamedia
Sep 2011 - May 2012

Account manager

Artvertising The Agency
Apr 2010 - Apr 2011

Account manager

Nexus Communication
Jun 2009 - Mar 2010

Junior Account manager

Nexus Communication
May 2006 - Sep 2008

Merchandising manager asszisztens

Sziget Kft.

Skills

Skills

Angol nyelv

Munkáim

Érdekel

Blogok, közösségi média, barátok, zene, filmek, reklámok

Magamról

A gimnázium után nem igazán tudtam, hogy merre induljak, jogi vagy a kommunikációs pálya fele. Szerencsés véletlen miatt kerültem a Kommunikációs Főiskolára, ahol tényleg a szakma nagyjaitól lehetett tanulni. Amikor az első reklámfilmet levetítették az iskolában tudtam, hogy ezt szeretném csinálni.

A főiskolai évek alatt Sziget Kft.-nél dolgoztam, ahol a hivatalos Merchandising Shopok üzemeltetése tartozott hozzám. Az árubeszerzés, a gyártás felügyelése, a boltok kialakítása és a fesztivál alatti üzemeltetés teljes felügyelete.

Három év fesztiválozás után, úgy érzetem ideje valami komolyabbat csinálnom, így megpályáztam egy gyakornoki állást a Nexus Kommunikációs ügynökségnél. Sok érdekes projektben vettem részt, már a gyakornoki idő alatt. De az igazi kihívás az volt mikor 2010 tavaszán megkaptam a cég legnagyobb keretszerződéses ügyfelét az E.ON-t. Az E.ON lakossági marketing osztály minden megbízása hozzám tartozott, az ügyfélszolgálati irodák fogyóeszközeinek beszerzésétől, a különböző hostess aktivációkon át, egészen a reklámfilm forgatásáig.

Némi kitérő után ismét egy reklámügynökségnél találtam magam, ahol jelenleg is olyan ügyfeleken dolgozom mint a Nestlé a Bonbonetti vagy éppen a Buszesz.