Download PDF

Educatie

 Sep 2017Jun 2020

BA International Studies

Universiteit Leiden

Met het Midden-Oosten als gebied van specialisatie.

Taalvak: Perzisch. 

Sep 2015Jun 2017

Propedeuse Safety and Security Management

De Haagse Hogeschool

Engelstalige variant van de HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde.

Propedeuse behaald.

Sep 2014Jun 2015

Bachelor in Public Management

De Haagse Hogeschool

Engelstalige variant van de HBO opleiding Bestuurskunde en Overheidsmanagement.

Diploma niet behaald.

Okt 2008Juni 2011

VMBO-T

Regionale Scholengemeenschap Goeree-Overflakkee

Profiel: Zorg en Welzijn. 

Economie, Geschiedenis en Aardrijkskunde als extra vakken. 

Werkervaring

Nov 2016Nov 2017

Risk Analyst

Centre for Safety and Development 

Als een Risk Analyst ben ik samen met mijn collega's verantwoordelijk voor het nieuwe project van Centre for Safety and Development.
Het project heeft als doel het oprichten van een platform waar risico-evaluatieverslagen komen te staan (risk assessment reports) over elke gebied (provincies en belangrijke steden) in het Midden-Oosten (Syrië, Irak, Libanon en Jordanië), en dat deze toegankelijk worden voor ngo's die naar deze gebieden willen intrekken, en later ook voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 
Onze huidige doel is om de huidige veiligheidssituatie in de verschillende gebieden van Syrië te schatten op basis van Simson systeem, met als doel om uit te bereiden naar de andere gebieden in het Midden-Oosten.

Mijn taken omvatten het verrichten van onderzoek naar elke bepaalde gebied, en het verzamelen van de laatste updates en nieuws omtrent veiligheidsproblemen, en op basis daarvan het opstellen van een risico-evaluatieverzoek. 

Nov 2014Dec 2016

Maatschappelijk begeleider

VluchtelingenWerk Nederland

Als een maatschappelijk begeleider ben ik verantwoordelijk voor het begeleiding van nieuwe statushouders om hun weg in Den Haag te vinden en om een nieuwe leven hier op te bouwen. 
Dat houdt in dat ik samen met de cliënt bespreek wat zijn doelen zijn en een plan samenstel hoe hij zijn carrière of studie hier gaat vervolgen en wat hij daarbij nodig heeft om zijn doelen te kunnen bereiken. 

Daarnaast probeer ik problemen en complicaties tijdig te signaleren, en indien mogelijk samen met de cliënt op te lossen. Indien dat niet mogelijk is verwijs de cliënt naar een specialist of organisatie die hem beter van toepassing kunnen zijn. 

Mei 2014December 2015

Vrijwillger Vertaler 

Iraqi Translation Project

Iraqi Translation Project is een online project met als doelstelling om wetenschappelijke artikelen van Engels naar Arabisch te vertalen. De reden voor het oprichten van deze project was het gebrek van wetenschappelijke inhoud in het Arabische taal op de internet.

Ik ben een lid van de Geesteswetenschappen afdeling binnen de project en mijn taken zijn: het vertalen en bewerken van historische, politieke en andere artikelen die gericht zijn op geesteswetenschappen.   . 

Sep 2012Mar 2013

Verkoopmedewerker

Lidl

Locatie: Veghel.

Sep 2010Jun 2011

Serveerster

Restaurant Trattoria Le Pinnocchio

Locatie: Middelharnis

Jun 2008Sep 2010

Verkoopklaar medewerker

Albert Heijn

Locatie: Oude-Tonge