Download PDF

TYÖKOKEMUS

MAALIS 2017jatkuu

oma keittiö -myyjä

Prisma Linnainmaa/Pirkanmaan Osuuskauppa
LOKA 2016MAALIS 2017

vuokratyöntekijä s-ryhmälle

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy

Vuokratyöntekijänä Extraajilla, teen pääasiassa kassavuoroja, mutta myös hyllytystä ja palvelutiskiä s-ryhmän kaupoille. Olen tehnyt eniten Prismojen kassavuoroja, mutta myös muutaman kassavuoron salessa ja s-marketissa. Lisäksi olen Prisma Kalevassa ollut palvelutiskillä muutamia kertoja. Extraajilta sain kaikki vaadittavat koulutukset kaupanalaa ajatellen, ja paljon kokemuksia eri kaupoista. 

SYYS 2016LOKA 2016

myyntineuvottelija

Suomen Myyntitalo

Olin kaksi viikkoa kokeilemassa myyntineuvottelijan työtä, toisinsanoen siis puhelinmyyjän työtä. Työpaikka oli todella mukava ja työkaverit reiluja, mutta itse työ ei sopinutkaan omaan luonteeseeni. Halusin kuitenkin kokeilla jotakin sellaista työtä, mitä en ennen ollut kokeillut, joten sain haluamani työkokemuksen kuitenkin. Työ kuitenkin ns. seurasi kotiin asti, eli otin liian henkilökohtaisesti puhelinmyyjien työssä kohtaamat vastoinkäymiset. Opin kuitenkin uutta ihmisistä, ihmisten kanssa kommunikoinnista ja puhelinmyyjien työn vaikeudesta.

TOUKO 2016SYYS 2016

Palvelutiskin myyjä

K-citymarket Rauma Juha ja Tiina Vainio (elintarvikepuoli)

Tänä vuonna pääsin K-Citymarket Rauman elintarvikepuolelle töihin koko kesäksi. Työnkuvaani kuuluivat mm. myyntityöt liha-/kalatiskillä sekä kahviossa, täytettyjen patonkien tekoa, siivoamista ja muita tiskin takana tehtäviä lisähommia. Asiakaspalvelutaitoni ovat mielestäni kasvaneet aikuismaisempaan suuntaan ja nyt osaan ainakin perusasiat kosketusnäytöllisen kassakoneen käytöstä, josta saattaa tulevaisuudessa olla plussaa.

TOUKO 2015SYYS 2015

Jäätelön- ja karkinmyyjä

Ugin torimyynti ky

Pääsin toiseksi vuodeksi vielä Ugin torimyynnille töihin. Tänä kesänä vietin suurimman osan ajastani Rauman torilla Öystin kesäkahvilassa ja Ukin kesäkahvilassa töissä. Työtehtävät lisääntyivät edelliseen vuoteen verrattuna. Öystissä nimittäin myydään kahvia, limsaa, karkkeja, jäätelöä, pehmistä, paninia, lettuja, leipiä, pullia, yms. Pidän siitä, että kokoajan on jotain tekemistä. Tietenkin myymisen lisäksi työtehtäviini kuului molempina vuosina työpaikan siistinä pito, astioiden pesu, vessojen siivous ja muita pieniä hommia.

TOUKO 2014LOKA 2014

Jäätelön- ja karkinmyyjä

Ugin torimyynti ky

Tämä oli ensimmäinen pidempi kesätyöpaikkani. Pääsin Ugin torimyynnille myymään pääasiassa jäätelöä. Olin monessa eri kioskissa, joissakin oli vain jäätelöä, joissain metrilakua, karkkia, limsaa, pehmistä, välipaloja ja muita sen lisäksi. Suurimman osan kesästä kiertelin markkinoilla eri puolella Suomea lakuvaunussa. Yleensä lakuvaunussa oli metrilakuja, karkkeja ja pehmistä. Työ oli todella mukavaa, ja meninkin samaan paikkaan vielä seuraavanakin vuonna! Tässä työssä kehityin mielestäni paljon työntekijänä; minusta tuli parempi asiakaspalvelija, sosiaalisempi, oma-aloitteisempi, ahkerampi. Kielitaidostani oli tässä työssä ehdottomasti hyötyä, Raumalla kun kesäaikaan turisteja liikkuu todella paljon. Opin myös käyttämään kassakonetta ja korttikonetta, joista on varmasti jotakin hyötyä tulevissa töissä. Ymmärsin, että rakastan asiakaspalvelua, nautin ihmisten kanssa olemisesta.

ELO 2013TOUKO 2014

Kulttuurikerhon ohjaaja

Eurajoen seurakunta

Toimin vuoden ajan kulttuurikerhon yhtenä vetäjänä. Kerho oli suunnattu alakoululaisille ja kerhon pääteemana olivat erilaiset kulttuurit. Kerhossa pelattiin, askarreltiin, ulkoiltiin, leivottiin ja kulttuurin teeman mukaisesti teimme myös joitakin erikoisempiakin aktiviteetteja.

SYYS 2012TOUKO 2013

Puuhakerhon ohjaaja

Eurajoen seurakunta

Toimin vuoden ajan Eurajoen seurakunnassa puuhakerhon vetäjänä. Kävin tähän kerhonohjaajankoulutuksen myös. Kerho oli tarkoitettu ala-asteikäisille ja kerhonvetäjänä tehtäviini kuuluivat lähinnä lasten kanssa pelaaminen, leikkiminen, askartelu ja hartauksien pitäminen.

HEINÄ 2013HEINÄ 2013

Isonen

Eurajoen seurakunta

Olin isosena myös viikon kestäneellä lastenleirillä, jossa tehtäviini kuuluivat kaikki isosen tehtävät, kuten pelien ja hartauksien vetäminen ja paikan siistinä pitäminen.

KESÄ 2013KESÄ 2013

Isonen

Eurajoen seurakunta

Olin viikonlopun kestävällä leirillä isosena. Tehtäviini kuuluivat lasten ja isovanhempien viihdyttäminen, siivoaminen, lasten nukuttaminen, ynnä muut isosen tehtävät.

KESÄ 2013KESÄ 2013

Kesätyöläinen

Eurajoen nuorten työpaja nosturi

Olin viikon Eurajoen kunnalla kesätöissä, jonka aikana meille annettiin projektiksi maalata uudelleen Eurajoen koulumuseo. 

HELMI 2013HELMI 2013

TET-harjoittelija

Eurajoen yhteiskoulu

Suoritin toisen TET-harjoitteluni Eurajoen yläasteella kielten opettajan apurina. Autoin kokeiden korjaamisessa, tehtävien tarkistamisessa ja muissa satunnaisissa hommissa.

LOKA 2012LOKA 2012

TET-harjoittelija

Eurajoen eläinlääkäri

Suoritin ensimmäisen TET-harjoitteluni Eurajoen eläinlääkärissä Sirpa Varajärven apulaisena. Työtehtäviini kuuluivat lähinnä eläinten viihdyttäminen ja paikkojen puhtaanapito.

HEINÄ 2012HEINÄ 2012

Mansikanpoimija

Suomisten mansikkamaa

Seuraavan kesän kesätyössäni oli sama työnkuva, mutta eri pomo. Töitä tein vain muutamia päiviä, sillä mansikkasato oli oletettua huonompi.

KESÄ 2011HEINÄ 2011

Mansikanpoimija

Teperin mansikkamaa

Olin vajaa kuukauden Teperin mansikkamaalla mansikanpoimijana. Tämä oli ensimmäinen kesätyöni, kun olin juuri täyttänyt 14.

kurssit/koulutukset/luottamustehtävät

15.11.2016 Oiva-testi

15.11.2016 Ikärajapassi

23.11.2016 Veikkauksen verkkokurssi & Veikkauksen expresskurssi

15.11.2016 S-ryhmän PCI 2016

15.11.2016 Postin verkkokurssi

2012–2013 ja 2013–2014 Kerhonohjaajankoulutus 

16.4.2013 Hygieniapassin suoritus

16.11.2012 Tukioppilaskoulutus

10.–12.9.2012 Ajokortti työelämään – kurssi

12.4.2012 NouHätä – koulutus

8.2.2010 & 15.2.2010 Välkkäri – koulutus

 

Olen toiminut ala-asteella Välkkärinä, eli keksinyt välitunneille erilaisia ohjelmia. Yläasteella olin tukioppilas, joten olin mukana järjestelemässä kaikenlaisia tapahtumia. Olen myös pari vuotta yläasteella toiminut luokkani luottamusoppilaana. Lukiossa olin kaksi vuotta tutorina, jonka tehtäviin kuuluvat mm. uusien ykkösten ohjaaminen ja auttaminen ja erilaisten tapahtumien järjestäminen.