Printing tool Download PDF

Over mij

Ik 

Werkervaring

Mar 2013Jul 2014

Folderbezorging

Axender

Het bezorgen van wekelijkse folders in de wijk met postcode 3404 namens Axender, een gerenommeerd bedrijf in de verspreiding van consumentenaanbiedingen door middel van reclamedrukwerk en weergave via digitale media.

May 2013May 2013

Vrijwilliger

Vancouver Aquarium

Voor een aangeraden internationale stage, heb ik in het 5e jaar van het VWO op het Cals College een internationale stage gedaan bij het Aquarium in Vancouver. Hierbij ben ik met verschillende aspecten van het Aquarium in aanraking gekomen, door zowel kantoorwerk en schoonmaakwerk als verzorging en onderwijzen van leerlingen te doen. 

Opleiding

Sep 2008Jun 2014

Gymnasium (VWO)

Cals College Nieuwegein

De Gymnasium opleiding met richting Natuur & Techniek met Economie afgerond. Hierbij heb ik meegedaan aan het tweetalige onderwijs, dat bestond uit de eerste drie jaar van het VWO, alle vakken (behalve de talen; met uitzondering van Engels) in het Engels en de laatste drie jaar Engels op hoger niveau. In de bijlage is de cijferlijst weergegeven.

Sep 2014Jun 2015

High School

Howe Sound Secondary

Tijdens een jaar in Canada, om mijn Engels tot 'native level' te brengen, heb ik ook hier de benodigde vakken voor slagen met goed gevolg afgerond.

Certificaten

Sep 2011Jun 2014

International Baccalaureate

IB Organization

Een certificaat dat een postieve afronding van een leergang op hoog Engels niveau weergeeft. Geslaagde IB studenten zijn internationaal erkend als personen, die in iedere gangbare situatie kwalitatief goed Engels vertonen.

Vaardigheden

- Presentatie

- Social Networking

- Persoonlijke digitale tools

- Adobe Photoshop