• IJsselstein UT

Rens De Vries

Over mij

Ik 

Werkervaring

Work experience

Folderbezorging

Mar 2013 - Jul 2014
Axender

Het bezorgen van wekelijkse folders in de wijk met postcode 3404 namens Axender, een gerenommeerd bedrijf in de verspreiding van consumentenaanbiedingen door middel van reclamedrukwerk en weergave via digitale media.

Vrijwilliger

May 2013 - May 2013
Vancouver Aquarium

Voor een aangeraden internationale stage, heb ik in het 5e jaar van het VWO op het Cals College een internationale stage gedaan bij het Aquarium in Vancouver. Hierbij ben ik met verschillende aspecten van het Aquarium in aanraking gekomen, door zowel kantoorwerk en schoonmaakwerk als verzorging en onderwijzen van leerlingen te doen. 

Opleiding

Education

Gymnasium (VWO)

Sep 2008 - Jun 2014
Cals College Nieuwegein

De Gymnasium opleiding met richting Natuur & Techniek met Economie afgerond. Hierbij heb ik meegedaan aan het tweetalige onderwijs, dat bestond uit de eerste drie jaar van het VWO, alle vakken (behalve de talen; met uitzondering van Engels) in het Engels en de laatste drie jaar Engels op hoger niveau. In de bijlage is de cijferlijst weergegeven.

High School

Sep 2014 - Jun 2015
Howe Sound Secondary

Tijdens een jaar in Canada, om mijn Engels tot 'native level' te brengen, heb ik ook hier de benodigde vakken voor slagen met goed gevolg afgerond.

Certificaten

Certifications

International Baccalaureate

Sep 2011 - Jun 2014
IB Organization

Een certificaat dat een postieve afronding van een leergang op hoog Engels niveau weergeeft. Geslaagde IB studenten zijn internationaal erkend als personen, die in iedere gangbare situatie kwalitatief goed Engels vertonen.

Vaardigheden

- Presentatie

- Social Networking

- Persoonlijke digitale tools

- Adobe Photoshop