Download PDF

Bekijk mijn live cv

profiel & ambitie

Ik ben 33 jaar oud, ben een Vlaardinger, woon in Schiedam en ben van Turkse afkomst.

Ik ben een Internet ondernemer, oprichter en directeur geweest van  Qweb Full-Service Hosting (een hostingbedrijf). Sinds 2008 ben ik de directeur van Trendy Meubels B.V., een bedrijf dat online meubels verkoopt. Naast dit bedrijf ben ik ook nog de eigenaar en directeur van Snel.com B.V. die wereldwijd (om en nabij 50 landen) self-managed servers levert.

Ik houd mij vooral bezig met de Strategie, Marketing, Sales en product ontwikkeling van deze bedrijven. Ik besteed ook veel tijd aan zelfontwikkeling en het delen van mijn kennis met anderen.

Mijn ambitie is om actief het Politiek in te gaan en als actieve politicus de brug functie te vormen tussen de Westerse wereld (Met name de EU) en het Oosten (Turkije en het Midden-Oosten). Ik geloof dat ik in staat ben om deze functie uit te voeren, omdat ik beide culturen ken. Mijns inziens weet ik hoe de westerse volkeren, Turkije en het Midden-Oosten in elkaar zit.

Werkervaring

Vice voorzitter

Islamitische Centrum Schiedam
Jan 2013Present

Islamitische Centrum Schiedam is een verzameling van een gebedsruimte, jongeren afdeling, vrouwen afdeling en een opleidingsinstituut (Yıldız Eğitim Merkezi).

Mijn taak als vice voorzitter is om de voorzitter te vervangen in zijn afwezigheid en hem te vertegenwoordigen bij vergaderingen buiten het centrum zoals bij de Gemeente. Mijn taak is ook om toespraken te houden op programma's waar de voorzitter niet aanwezig kan zijn e.d. Daarnaast breng ik ook advies uit en indien nodig moet ik ook evalueren en bijsturen.

Voorzitter Opleidingen

Yıldız Eğitim Merkezi (De ster opleidingen)
Mar 2013Present

Yıldız Eğitim Merkezi (De Ster Opleidingen) is een opleidingsinstituut dat een onderdeel is van de Islamitische Centrum Schiedam. Het opleidingsinstituut telt momenteel 480 leerlingen. Het instituut geeft Quran lessen, Basis kennis van Islamitische lessen (Sirah, Geloofsleer, Aanbidding en de Turkse taal). Turks wordt zoveel mogelijk als voertaal gebruikt.

Ik heb een leidinggevende functie bij dit instituut. Voor de strategie bepaling en waarborging van het instituut heb ik regelmatig contact met  de afdelingshoofden en docenten. Naast deze functie geef ik ook lessen (Arabisch, Sirah en Quran) en lezingen aan jongeren.

Momenteel zijn we ook bezig met het bouwen van een nieuw gebouw voor dit instituut met 14 lokalen en een goot conferentie zaal .

Oprichter en CEO

Snel.com B.V.
Jan 2011Present

Sinds haar oprichting in februari 2010 levert Snel.com B.V. snelle, flexibele en betrouwbare hosting diensten. Als gevolg hiervan is het uitgegroeid tot een belangrijke hosting provider in de hostingmarkt. Snel.com B.V. excelleert in het leveren van snelle dedicated servers met instant setup die naadloos aansluiten op uw uiteenlopende hosting behoeftes. Alles draait om het creëren van een snelle, eenvoudige en flexibele hosting omgeving waarmee u moeiteloos veeleisende websites en applicaties kunt hosten. Snel.com B.V. integreert het beste netwerk en technologie waarmee alle klanten worden voorzien van hoge snelheid en continuïteit ongeacht de grootte van de hosting behoefte. Snel.com B.V. beschikt over een compleet geautomatiseerde platform waarbij de klanten met de gebruiksvriendelijke control panel snel en eenvoudig hun dedicated server kunnen beheren. Bovendien heeft de klant ook alle technische vrijheid in het samenstellen of upgraden van hun dedicated servers.

Mijn werkzaamheden bestaan uit Business Development, Automatisering, Strategie bepaling en Marketing.

Oprichter en Directeur

Trendy Leven B.V.
Jul 2008Present

Trendy Leven B.V. handelend onder Trendymeubels.nl biedt haar bezoekers een groot assortiment aan trendy en design meubelen voor de interieur, van woonkamer tot kantoor en van kinderkamer tot woon-accessoires. Trendymeubels.nl heeft een uniek assortiment. Zo vindt de klant producten die hij/zij nergens anders in Benelux zal vinden.

Mijn werkzaamheden bij dit bedrijf bestaan uit Online Marketing en IT development en dan met name de ontwikkeling van de website, backend en de hele automatisering.

Oprichter, CEO en Directeur

Qweb Internet Services B.V.
Dec 2000Jan 2013

Qweb Internet Services B.V., gevestigd te Rotterdam is een Full-Service hostingbedrijf dat is ontstaan uit een fusie in 2002 van Euras Internet Services en NetworXolutions. Ooit begonnen vanuit een zolderkamer zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf met 11 medewerkers. Qweb heeft momenteel ruim 1.000 servers in eigendom en/of beheer. Daarnaast beheren we ruim 10.000 websites en 16.000 domeinen. Met ruime ervaring op gebied van Linux en Windows hosting hebben wij ons weten te profileren als een betrouwbare hosting provider. Inmiddels, hebben wij ook een Magento hosting platform ontwikkeld, dat speciaal voor Magento is geoptimaliseerd. Mede dankzij onze trouwe klanten en succesvolle relaties hebben wij in de afgelopen jaren een enorme groei weten te realiseren in de Hostingbranche.

Ik was hier met name verantwoordelijk voor de Strategie bepaling, Business Development en Marketing. Ik heb dit bedrijf eind 2012 verkocht en mijn functie als directeur eind Januari 2013 neergelegd.

Oprichter en Directeur

XPC Shop
Jan 2004Apr 2010

Dit bedrijf leverde d.m.v. een handige tool op de website Speciale kleine computers (Shuttle.com) die de klant helemaal naar eigen wens kon samenstellen en bestellen. Dit werd binnen 3 tot 5 werkdagen gebouwd, samengesteld en geleverd.

Ik was hier met name verantwoordelijk voor de Strategie bepaling en Online Marketing. Dit bedrijf heb ik begin 2010 verkocht en eind April van dat jaar heb ik mijn functie als directeur neergelegd.

Administratief medewerker

Topwork B.V.
Aug 2000Nov 2001

De functie heet wel Administratief medewerker maar ik had eigenlijk een functie als all-round medewerker. Naast mijn hoofdtaak was ik ook verantwoordelijk voor de inschrijvingen van de uitzendbureau. Ik deed ook secretarieel werk en een stukje debiteur beheer en boekhouding.

Education

HBO Bachelor Islamitische Theologie

Islamitische universiteit rotterdam
Sep 2014Present

Kwalitatieve en Hoogwaardige kennis over de Islamitische Theologie om te kunnen afstuderen als een goede Geestelijke leider met goede basis.

Ik ben dit jaar begonnen aan deze studie en ben van plan on mijn studie versneld (2015-2016 leerjaar) af te ronden.

VO in Damascus/Syrië (Gelijk aan HAVO) Islamic studies

Seikh badraddun al-hasani college en Al-Furqan college
Sep 1993Jun 2000

Dit college was één van top 3 Islamitische Theologie College's in Syrië die heel sterk was in de Islamic studies met ruim 20 vakken elk studiejaar van Fiqh tot Hadith wetenschappen, van Quran wetenschappen tot Exegese wetenschap, van Engels tot Wiskunde, van Sirah tot de Geschiedenis van de Islam.

Ik heb de eerste 5 jaar  van mijn studie lessen gevolgd op de Sheikh Badraddun Al-Hasani College en in het zesde jaar van mijn studie ben ik afgestudeerd op de Al-Furqan College. 

Skills

ambitieus

Ik hecht veel waarde aan zelfontwikkeling en leg de lat hierin altijd hoog voor mijzelf.

ondernemend

Ik ben iniatiefnemend, ik blijf nooit te lang stil staan en onderneem direct actie

Gespreksvaardigheden

Ik beheers over verschillende technieken waarmee ik op de juiste manier mondeling een boodschap kan overbrengen.

Energiek

Ik heb een hoge uithoudingsvermogen waardoor ik heel hard en lang kan werken zonder te stoppen. Ik houd van werken, werken en bezig zijn is mijn hobby.

GEDISCIPLINEERD

Ik houd mij wel aan de regels en het beleid van een organisatie en waak er streng op dat mensen in mijn omgeving en onder mijn leiding dat ook doen.

flexibel

Ik kan me goed aanpassen aan omstandigheden en houd mij niet vast aan een bepaald iets, ik kan direct acteren en veranderen indien nodig.

Motiverend

Ik kan mensen om mij heen motiveren, dit hoor ik ook vaak van mensen die onder mijn leiding werken, zowel vrijwilligers (zonder vergoeding) als professionele medewerkers.

resultaatgericht

Ik zet alles op alles om een concreet eindresultaat of doelstelling te behalen. Ja het is af, maar.... kan bij mij niet!

References

Cor van Driel / CFO dental clinics nederland

Cor v. Driel was een compagnon in Snel.com B.V. tot begin 2015. Ik heb zijn aandelen overgenomen en ga nu alleen verder met Snel.com B.V..

E: cor.van.driel@sanitasnovum.nl T: 06-20424786

"Ik heb met zeer veel plezier met Mustafa Aslan samengewerkt. ik heb hem daarbij leren kennen als een betrouwbare partner waarbij de belangen van zijn klanten en het bieden van goede oplossingen altijd op de eerste plaats komen." Bron: http://linkedin.com/in/qbizner

Xander Heijman / CEO van invint B.V.

Xander is mijn compagnon geweest van 2008 tot 2013 in Qweb B.V.
E: xander@invint.nl T: 06-53171633

"Mustafa has always been a reliable and effective partner to me. We worked together in the hosting and hardware business and Musti always showed me that he is a really professional.

Besides his profession, Mustafa is a friendly en integer person to work with." Bron: http://linkedin.com/in/qbizner

Kevin Phylipsen / Manager Operations bij Qweb B.V.

Met Kevin heb ik van 2008 tot 2013 samen gewerkt in Qweb, was onder mijn leiding de Manager Operations.

"Mustafa is one of the most dedicated managers I have ever met. With not only heart for the company but also for his customers and colleagues he is the best guy to have on your team.

Not does he always comes up with great ideas in how we could improve our work, he is also open for suggestions.

Dedicated for his work without limits; 12 hour workdays are not rare.
Friendly; and a man of his words!" Bron: http://linkedin.com/in/qbizner

E: kevin@qweb.nl T: 06-11725288

Tim Boormans / cfo taxitender b.v.

Tim Boormans waar ik al ruim 10 jaar mee samenwerk voor mijn programmeer werkzaamheden en automatisering.

"Mustafa is een ondernemer met hart en ziel. Een combinatie die ik nog niet vaak ben tegengekomen. Mustafa is een ondernemer die niet alleen nadenkt over producten en winsten, maar ook over gebruikservaring en het realiseren van een prettige dienstverlening. Producten worden continu getest, uitgebreid en verbeterd. Een product is nooit af. Dat is de beste gedachte die een ondernemer kan erkennen. Mustafa erkent dat. Een heel prettig persoon om zaken mee te doen." 
Bron: http://linkedin.com/in/qbizner

E: tim@directwebsolutions.nl T: 06-52306219

Zekeriya Budak / Voorzitter van Islamitische Centrum schiedam

Ben de rechterhand van Zekeriya Budak en zijn Vice Voorzitter.

E: ztbudak@gmail.com T: 06-14599790

Devrim Günaydın / Oprichter en Eigenaar van D&O Accountancy

Is de accountant kantoor waar ik al ruim 15 jaar mee samenwerk, sinds dag 1 dat ik onderneem doen zij al mijn administratie en accountancy zaken.

"Mustafa is een zeer gedreven, betrouwbare en loyale businesspartner. Hij stelt op de juiste momenten de juiste prioriteiten en houdt goed het overzicht." Bron: http://linkedin.com/in/qbizner

E: dg@d-administratie.nl T: 06-11361933

Enes Uyar / Creative Director Liman

Enes Uyar is de designer waar ik ruim 7-8 jaar mee samenwerk.

"Mustafa is passionate about his job and cares about the people he works with. He loves creativity and big ideas. He has a flexible mind which allows him to understand and get along with people from different disciplined. He’s dedicated and hardworking. He makes things happen. It is a real pleasure to work with him." Bron: http://linkedin.com/in/qbizner

E: enes@liman.nl T: 06-46342533

Mijn Strategische foto voor Qweb B.V. en Snel.com B.V.

Dit is de strategische foto die ik geschreven heb voor mijn bedrijven Qweb B.V. en Snel.com B.V. in 2011. Groot deel van dit plan is al uitgevoerd en ben nog bezig om het uit te voeren tot voltooing.

Dit document is te bekijken en te downloaden op dit URL en de bijbehorende wachtwoord:
http://goo.gl/zPW4Av Wachtwoord: qbiz1457

taal vaardigheden

 • Nederlands
 • Turks
 • Arabisch
 • Engels

Mijn motto's zijn

 • Geen ja maar, maar hoe?
 • Build, don't destroy!
 • Van een trompet kun je geen viool maken.
 • Be simple. Be smart.

interesse & hobby's

 • Werken
 • Politiek
 • Leren en mijzelf ontwikkelen
 • Nieuwe IT stuff en gadgets
 • Muziek luisteren