Download PDF

Summary

2010 - Heden Senior Adviseur bij KBenP Per 1 oktober 2010 trekker van KBenP Zaakgericht Werken. Adviseur voor de e-overheid, gespecialiseerd in zaakgerichtwerken, betere dienstverlening, Klant Contact Centra, digitaal werken, basisregistraties, Antwoord, etc. Ik denk graag out-of-the-box en probeer alles zo pragmatisch mogelijk aan te pakken! 2008 - 2010 Adviseur bij M&I/Argitek, het adviesbureau van Wouter Keller. Namens M&I/Argitek ben ik nauw betrokken geweest bij de opkomst van zaakgericht werken en hierdoor weet als geen ander wat zaakgericht werken inhoudt. Ik heb vele complexe inkooptrajecten begeleid van zaaksystemen en heb bij meerdere gemeenten geadviseerd over de implementatie van zaakgericht werken. Daarbij heb ik een sterke, maar pragmatische kijk op techniek en architectuur. 2005 – 2007 Masters of Science Degree in ICT in Business Universiteit Leiden. Dit international Masters-programma van 20 maanden heeft als doel de meest ambitieuze studenten vanuit de hele wereld die een carrière willen op het scheidsvlak van ICT en het bedrijfsleven. De studie combineert de kennis van de Leiden Institute of Advanced Computer Technology en de Leiden University School of Management om een uitgebalanceerd programma te presenteren. 2001 – 2005 Bachelor of Science Degree in Communicatie en Multimedia Design. Haagse Hogeschool. Tijdens de hbo-opleiding Communicatie & Multimedia Design leer je niet alleen omgaan met digitale media (de techniek beheersen) en hoe je digitale media op de juiste manier kunt vormgeven, maar leer je ook om te gaan met projecten in de praktijk. Aan de hand van vele praktische opdrachten leren de studenten leiderschap, plannen en verantwoording te nemen.

Specialties

Zaakgericht werken | Antwoord | Digitalisering | DIV | KCC | Architectuur | Ambtenaar 2.0 | (e-)Dienstverlening | NUP | Zaaksystemen | Europese aanbestedingen | Advies | Coaching | Het nieuwe werken | iPad |

Work experience

Oct 2011Present

Senior Adviseur

KBenP

Per 1 oktober 2010 trekker van KBenP Zaakgericht Werken. Adviseur voor de e-overheid, gespecialiseerd in zaakgerichtwerken, betere dienstverlening, Klant Contact Centra, digitaal werken, basisregistraties, Antwoord, etc. Ik denk graag out-of-the-box en probeer alles zo pragmatisch mogelijk aan te pakken!

Voorbeeld opdrachten:

Gemeente Uithoorn - Advies keuze DMS (Lokaal gekoppeld vs. SaaS Suite)

Regio Noord Veluwe - Uitrol zaakgericht werken met Decos

Gemeente Velsen - Ontwikkeling visie afdeling DIV

Gemeente Alphen aan den Rijn - Visie en businesscase e-dienstverlening

Gemeente Velsen - Doorlichting afdeling DIV

May 2008Sep 2010

Adviseur

M&I/Argitek

Namens M&I/Argitek ben ik nauw betrokken geweest bij de opkomst van zaakgericht werken en hierdoor weet als geen ander wat zaakgericht werken inhoudt. Ik heb vele complexe inkooptrajecten begeleid van zaaksystemen en heb bij meerdere gemeenten geadviseerd over de implementatie van zaakgericht werken. Daarbij heb ik een sterke, maar pragmatische kijk op techniek en architectuur.

Voorbeeld opdrachten:

Gemeente Aalsmeer en Uithoorn - Second Opinion programma E-dienstverlening

Gemeente Leiden - Europese aanbesteding zaaksysteem, inclusief document- en recordmanagement functionaliteit

Intern - Onderzoek Implementatiestrategieën Realisatieplannen

Intern - Minilab ‘Midoffice 2.0 en zaakgericht werken’

Gemeente Amsterdam - Europese aanbesteding (middels een concurrentiegerichte dialoog) zaaksysteem, inclusief document- en recordsmanagement functionaliteit

SURFfoundation - Laboratoriumonderzoek naar Current Research Information Systems

ICTU / GovUnited en EGEM - Implementatiebegeleiding GovUnited

Gemeente Deventer - Workshop I-Visie

Education

Sep 2005Jul 2007

Master of Science

Universiteit Leiden

Dit international Masters-programma van 20 maanden heeft als doel de meest ambitieuze studenten vanuit de hele wereld die een carrière willen op het scheidsvlak van ICT en het bedrijfsleven. De studie combineert de kennis van de Leiden Institute of Advanced Computer Technology en de Leiden University School of Management om een uitgebalanceerd programma te presenteren.

Sep 2001Jul 2005

Bachelor of Science

The Hague Universaty

Tijdens de hbo-opleiding Communicatie & Multimedia Design leer je niet alleen omgaan met digitale media (de techniek beheersen) en hoe je digitale media op de juiste manier kunt vormgeven, maar leer je ook om te gaan met projecten in de praktijk. Aan de hand van vele praktische opdrachten leren de studenten leiderschap, plannen en verantwoording te nemen.