ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΪΚΟΣ

  • Γεννηματά, Συκιές, Θεσσαλονίκη
  • 6989061793 / 2310621220
  • proikosgeorge@gmail.com

Μηχανικός Πληροφορικής

Προσωπική δήλωση

Μέσα από ακαδημαϊκές σπουδές και εργασιακή εμπειρία, έχω αναπτύξει μία υψηλή ικανότητα στη χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ιδέα της βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων μου στην ψηφιακή σχεδίαση, έχει αυξήσει την αγάπη μου για το σχεδιασμό διεπαφών χρήστη και την χρηστικότητά τους (UX / UI design).
Αν έπρεπε να περιγράψω τον εαυτό μου, θα με χαρακτήριζα φιλικό, αισιόδοξο, και πάνω από όλα, ειλικρινή. Μου αρέσει να εργάζομαι σε μία ομάδα, καθώς είμαι πολύ συνεργάσιμος και καλός στην επίλυση προβλημάτων. Πιστεύω στον ανταγωνισμό και την ατομική συνεισφορά όπως επίσης και στην ομαδική προσπάθεια και τη συνεργασία. Προσαρμόζομαι γρήγορα και είμαι ήρεμος χαρακτήρας ακόμη και υπό πίεση. Οι ιδιότητές μου αυτές, με βοηθούν να συνεργάζομαι επιτυχώς με συναδέλφους όλων των κοινωνικών στρωμάτων.

Σχετική Εμπειρία

Work History
Oct 2013 - Apr 2014

Τεχνικός Υποστήριξης Υπολογιστών στο πεδίο (Πρακτική Άσκηση)

Intracom Telecom

Τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης, που βασίζονται σε λειτουργικά συστήματα Unix και Windows. Απέκτησα εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων. 

Feb 2008 - May 2009

Σχεδιαστής Γραφικών, UX / UI  και Διαχειριστής Βάσεων Δεδομένων

Otithess.gr

Ηλεκτρονικός οδηγός για καταστήματα και ελεύθερους επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη. Σχεδιάστηκαν και παράχθηκαν στοιχεία για βάσεις δεδομένων, e-mail και web / ψηφιακά μέσα.

Feb 2006 - Jun 2007

Τεχνικός Υποστήριξης Υπολογιστών

INSPOT the internet place

Τεχνικός Υπολογιστών και Διαχειριστής Δικτύων

Εκπαίδευση

Education
Jun 2015

Μηχανικός Πληροφορικής

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας

Βασικά προσόντα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Επίπεδο 6

Τίτλος Πτυχιακής Εργασίας: "Αναγνώριση και ταυτοποίηση αντικειμένων με χρήση ραδιοσυχνοτήτων (RFID) – ιστορική αναδρομή, εφαρμογές, απόδοση ετικέτας RFID, χρήση ραδιοσυχνοτήτων"

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Δεξιότητες Πληροφορικής

Network Engineering, Computer Engineering, Software Engineering, Computer Security, Computer Network Administration, Image Editing (Photoshop, Illustrator), Web Development (Dreamweaver, HTML , XML, PHP, WordPress, CSS), C++, Matlab, SQL, MS Windows and entire MS Microsoft Office Suite.

  • Γλώσσες

Ελληνικά (μητρική), Αγγλικά (Upper-intermediate level qualification, FCE), Γερμανικά (αρχάριος)

  • Άδεια οδήγησης

Κατηγορία Β από το 2003

  • Στρατιωτικές Υποχρεώσεις

Ολοκληρωμένες - Ελληνική Δύναμη Κύπρου (Λοχείας οδηγός αυτοκινήτου)

  • Άλλα ενδιαφέροντα

Υδατοσφαίριση ήμι-επαγγελματίας παίκτης 1993-2002 (Ηρακλής), Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας (www.lifeguard.gr), 2 καλοκαιρινές περιόδους από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο του 2007 και του 2008. Εργάστηκα ως ναυαγοσώστης πισίνας (aigeas-camp.gr), εθελοντική εργασία για την καλή διαβίωση των ζώων