Download PDF

Summary

Den røde tråd i min 20 års erhvervsudvikling er service, koordination, forretnings-forståelse og kvalitetssikring i fokus. Min personprofil er ENFJ og jeg besidder:

TEAMWORKJeg tager ansvar på fælles vegne og optræder professionelt, så det tjerner til firmaets bedste. Desuden gør jeg en stor indsats for, at samarbejdet fungerer godt med positivitet og smil. Dermed bidrager jeg til et godt arbejdsmiljø, teamånd og loyalitet. 

FLEKSIBEL: Jeg er glad, når jeg kan hjælpe andre både fagligt og menneskeligt, så andre føler sig mødt. Det klarer jeg med et godt overblik og intuition over situationen samtidig med en sans for de små vigtige deltaljer og omkostninger.

SERVICE AMBASSADØR: Jeg sætter en ære i at udføre dagligdagens opgaver fra A-Å og med stort drive og vedholdenhed leverer et kvalitetsikret resultat. Jeg har interkulturel forståelse med et stort drive og kreativ tilgang for at imødekomme og endnu bedre overgå folks forventninger i måden jeg løser opgaver proaktivt. 

karriere

20132015

Servicekoordinator ADMINISTRATION, FORMIDLING & MARKETING  

Powerjobsøgerne

---------------------------------------------------------------------------------------------

Som Teamleder og Serviceambassadør i Powerjobsøgerne kommer mine  bedste evner og kompetencer til udtryk fordi jeg er en ildsjæl og brænder for at servicere og overgå forventningerne. Det er muligt, når jeg har frihed under ansvar til innovativt at løse opgaver handlingsorienteret med fokus på opgaven og kundeoplevelsen. Resultaterne af min indsats er stor kundeloyalitet samt langvarige tværfaglige arbejdsrelationer. Det giver en positiv service revenue og høj markedsværdi. 

-Modtagelse af gæster, præsentation og videreformidling af koncept                           -oplæring af kollegaer, arbejdsfordeling, programlægning  
-research og netværksopbygning, booking af foredragsholdere
-ideudvikler, koordinering, gennemførelse af arrangementer, events og messer      fra 20 til 2000 deltagere

En helt speciel succesoplevelse var at stå på scenen foran 2000 deltagere i Radisson Blu, Falkoner, hvor jeg stolt på Powerjobsøgernes vegne år 2014, modtog årets beskræftigelsespris fra selveste Fr.berg borgmester - som jobsøger!

20102013

Receptionist og Kursussekretær 

HKI 

✔ Team på 3 personer med elevansvar
✔ Koordinering og bindeled mellem alle afdelinger
✔ Udarbejdelse og prisberegning af enkeltkøbsaftaler
✔ Handling af bestillinger: stamdata oprettelser, indkaldelser, sagsakter
✔ Booking og koordinering af kurser og møder
✔ Fremmøde registreringer på 200 borgere dagligt
✔ Telefon og mail korrespondance, faktura og kasseregnskab, intranet.
✔ Ferie og fraværsregistreringer for 110 medarbejdere
✔ Koordinerer bookninger og bestillinger, ferieregnskaber m.v.
✔ Sekretær opgaver udført i Office pakken
✔ Receptionist: ansigtet og stemmen udadtil

20092010

Disponent

Tjellesen Max Jenne

Disponent af 6000 apotekervarer og livsvigtig medicin

19882009

Allround Kontor og administration 

GEA Process Engineering

Igennem 20 år har tillært viden indenfor opbygning af en organisation, ved at have arbejdet i samtlige af firmaets administrative afdelinger, såsom indkøb, disponering, ordrebehandling, emballering, forsendelse, fakturering, booking, transport, salg og service. 

Faglighed

Jan 2008Sep 2015

Ledelse, Kommunikation, Coaching, Projektstyring, Salgspsykologi, Online Marketing

Copenhagen Business Academy

For at holde min arbejdmarkedsværdi, opdaterer og udvider jeg min viden i takt med udviklingen, så jeg kan anvende min faglighed i praksis i forhold til det virksomheder efterspørger i en foranderlig verden. Derfor er det en gevinst for jeres virksomhed, at få en ajourført og faglig stærk profil med brede kompetencer suppleret med 25 års erhvervsfaglig kontor og service baggrund fra lille til stor international virksomhed. Det betyder I hurtigt vil kunne profitere af min indsats.

Copenhagen Business Academy: Oplevelsesøkonomi indenfor turisme, hotel/konference v. Help Ahead

Professionshøjskolen UCC: Online Marketing v. Bigum&Co

Copenhagen Business Academy: Kommunikation, Salgspsykologi, Projektstyring 

Kompetencer

Er der behov for NYE tiltag hos jer, der frigør tid,  overblik og udførelse, så det åbner op for nye innovative muligheder og skaber gode resultater, der understøtter koncept og mål?

Kontakt Pia Rasmussen, hvis følgende fokuskompetencer er vigtige hos jer:

1. Erfaren og produktiv med stort visionært overblik og mentalt overskud 
2. Professionel kundeservice; god præsentabel, empatisk service ambassadør
3. Koordinator/organisator og vant til bredt tværfaglig og interkulturel samarbejde
4. Ideskaber, udvikler og implementerer innovative indsatser fra A-Å

5. Rutineret i Office, godt IT-kendskab, intranet, branding, online marketing, kommunikation og SEO

FALIG STÆRK OG INTERESSE INDENFOR SERVICE, KOORDINERING, MARKETING, KOMMUNIKATION, REKRUTTERING, PERSONALE UDVIKLING, KURSUS-, KONFERENCE- OG EVENT ORGANISATION, PLANLÆ;;GNING, FRONT SERVICE, ADMINISTRATION

Reference

Peter Frandsen

Hvidehus, Ejer og stifter af konsulenthus med lokaleudlejning for udvikling og uddannelse

Malene Gregaard Wilsly

Stifter og sekretariatsleder af Powerjobsøgerne

Personlig profil

I kan forvente at få en imødekommende og arbejdsom ansvarsfuld service ambassadør med en positiv indstilling til løsning og optimering af opgaver. Jeg brænder for at levere og følge processen fra A til Å. Med mig er I sikret en kvalificeret og handlingsorienteret projektkoordinator og organisator. Jeg har let ved at skabe stærke samarbejdsrelationer internt som eksternt, hvilket bidrager konstruktivt til gode og vedvarende resultater. Mit store drive og engagement sikrer, at jeg faciliterer opgaver med ansvarlighed og med smil.