Download PDF

Intressen

Mitt största fritidsintresse är data och allt däromkring, hårdvara som mjukvara, en krånglande dator kan faktiskt göra mig lycklig. 

Går gärna en runda på golfbanan eller är ute på skattjakt (geocaching) tillsammans med barnen.

Mat och dryck är även något som ligger mig varmt om hjärtat. Livskvalitet är att ta tillvara på stunden, allt från en god kopp kaffe i morgonsolen till ett leende från någon man träffar när man är ute.

Körkort

* B-Körkort

* Egen Bil

Om mig

Här har ni en hungrig, förtroendeingivande och ärlig person som brinner för försäljning , IT samt att hjälpa andra. 

Jag genom åren har fått lära mig vikten av att vara tydlig, självgående, kunna delegera och att leverera när det behövs. Jagär också en detaljorienterad, noggrann och praktisk person som är intresserad av att ta reda på hur saker och ting fungerar. Värdesätter därför problemlösning där jag får använda huvudet och hitta lösningar. Jag har ett stort tekniskt intresse, gillar att fixa & trixa och service är något jag har jobbat mycket med, även under stressiga förhållanden.

Jag brinner även för det administrativa, har stort säkerhetstänkande och älskar att göra kunder nöjda. Jag anstränger mig att förstå andra människor, är lyhörd, bra på att lyssna, gillar att ha struktur och ordning i mitt liv och jag använder min kalender flitigt för att hålla koll på de saker som jag skall komma ihåg. Var sak på sin plats så att säga.

Bor i Strålsnäs tillsammans med min dotter på fjorton år och har även min son som är elva år varannan vecka. Mitt största intresse är data och allt däromkring, hårdvara som mjukvara, en krånglande dator kan faktiskt göra mig lycklig. Vill nog kalla mig avancerad användare i många avseende och det jag inte kan det lär jag mig fort.

En tidig morgon går jag gärna en runda på golfbanan eller är ute på skattjakt (geocaching) tillsammans med barnen. Mat och dryck är även något som ligger mig varmt om hjärtat. Livskvalitet är att ta tillvara på stunden, allt från en god kopp kaffe i morgonsolen till ett leende från någon man träffar när man är ute.

Referenser

Referenser kan fås på begäran

Skötebarn

Work experience

Apr 2007Jul 2010

Butikschef

Systembolaget AB

Allehandabutikschefsuppgifterex.Kassaarbete, lagerhantering,varubeställning,budget, schemaläggning, rekryteringmm.En butik medbraNKI ochbraresultat

Feb 2000Sep 2007

Butikschef

Systembolaget AB

Allehandabutikschefsuppgifterex.Kassaarbete, lagerhantering,varubeställning,budget, schemaläggning, rekryteringmm.

Butikenröstadesfram somenavområdetskandidaterinför åretsbutik2003

Dec 2002Jun 2003

Utbildare

Systembolaget AB

Projektanställdsom utbildareförbutiksledningibutiksdatasystemetmegadiscsamti grundläggandeIT-Kunskap, ECDL-Start.Höll blandannaten tre dagarsutbildning iECDLsamt ansvaradeföruppdatering och test avmanualerpå Intranätet.

Dec 1994Dec 1999

Stf/Butikschef

Systembolaget AB

Kassaarbete, administrativa uppgifter,vikarieravidbutikschefs frånvaro

Apr 1995Dec 1995

Butikschef

Systembolaget AB

Allehandabutikschefsuppgifter,ex.Kassaarbete, lagerhantering,varubeställning,budget, schemaläggning, rekryteringmm.

Butikenladesnervid årskiftet2005/2006 efterföretagsledningens beslut.

Jan 1991Dec 1994

Egen Företagare

DJ Recordnice HB

Hade eget handelsbolag tillsammans med en kompis. Vi bedrev Discjockeyservice, ljudteknik och byggnation och försäljning av case och högtalare.

Nov 1991Nov 1994

Lageransvarig Ungdomsarbetare

Systembolaget AB

Ansvaradeförordning pålager,varuplocksamt en heldeladministrativt arbete

Education

Jan 1994Dec 1994

Kockgruppschef

Militärtjänstgöring
Aug 1981Jun 1991

9-årig Grundskola

Vitalis-Tomtaklintskolan

Skills

Övriga Kurser
Leda Lära En kurs för att motivera personalen att ta eget ansvar för sitt eget lärande inom respektive försäljarroll.   Från chef till coach Bli en i gruppen och coacha din personal.   Butikschefskurs/Vikariekurs En kurs som behandlade mycket lagar och avtal samt en hel del administrativa rutiner.   Arbetsmiljökurs Grundläggande kunskaper för ett lokalt skyddsombud.   Brandskyddsutbildning Grundläggande kunskaper om brandskydd för butikschefer.   Diverse varukurser Ö;l & Cider – Behandlade de olika öl och cidertyperna samt tillverkningsprocesser. Spritkurs – Behandlade de olika sprittyperna samt tillverkningsprocesser. Våra vanliga viner – En grundläggande kurs i vinkunskap och provning.   Att vara ung ledare Idrottsledarutbildning för yngre personer.
Engelska
Svenska
Megadisc
CMS (Joomla, Wordpress)
Microsoft Office
Ledarskap