Printing tool Download PDF

Personligt

Eftersom programmering och design är något av det det roligaste jag vet, spenderar jag gärna min fritid vid datorn. Den största tiden vid datorn ägnar jag åt att redigera foto i Photoshop eller att lära mig mer om HTML/XHTML, PHP, Javascript, CSS, Joomla m.m.

När jag inte sitter vid datorn spenderar jag tiden med mina två flickor 9 och 12 år, men även till att jogga eller dansa Zumba.

Summering

Yrkesmål

Juni 2010 avslutade jag en tvåårig högskoleutbildning och är jättesugen på att använda mina färdigheter och kunskaper som Webmaster/Webbutvecklare. Utbildningen läste jag på distans vilket medförde ett eget större ansvar för att lösa de olika uppgifterna. I utbildningen har jag fått kunskaper inom Photoshop, Flash, programmering, digitala medier, databas, webbdesign m.m, för att nämna några delar. Nu ser jag fram emot ett arbete där jag får utlopp för min kreativa förmåga i utmanande arbetsuppgifter och utvecklas tillsammans med andra människor.

För mig är det viktigt att skapa användarvänliga webbsidor som valideras enligt W3C standard och med tilltalande design både för webbsidor och reklam. Eftersom barnen nu är så pass stora, ser jag min chans att kunna ägna mer tid och kraft åt ett intressant arbete inom Webben.

Yrkeshistorik

Just nu arbetar jag som förskollärare i Helsingborgs Stad. Har arbetat i yrket sedan examinationen 1995. De första två åren fick jag möjligheten att se flera verksamheter eftersom jag vikarierade på förskolor och skolor i olika kommuner. Under några år bodde och arbetade jag i en annan kommun i norra Skåne.

Tillbaka i Helsingborg var jag med och startade en ny kommunal förskola. Vi flyttade till Höganäs kommun och efter några år sökte jag in till Webmaster utbildning. Blev antagen och fick tjänstledigt under två år, med inhopp under somrarna. Under olika perioder har jag varit facklig företrädare med förhandlingsrätt för Lärarförbundet.

Arbetsprover under skoltiden

Education

Aug 2008Jun 2010

Webmaster

Högskolan Väst
Jan 1993Dec 1995

Förskollärare

Halmstad Högskola

Work experience

Jan 2006Present

Förskollärare

Helsingborgs Stad
Aug 2004Jan 2006

Förskollärare

Örkelljunga Kommun
Apr 1998Aug 2004

Förskollärare

Helsingborgs Stad
Jan 1996Apr 1998

Förskollärare

Förskolor/Skolor Skåne