Printing tool Download PDF

Intressen

Djur, teckna, läsa, spel, film, musik och umgås med pojkvännen samt vänner och familj.

Om mig

Jag är en glad och pigg tjej på 21 år som är riktigt sugen på att jobba!

Beskrivs som glad, noggrann, trevlig, punktlig, ansvarsfull, kan ta egna initiativ och ser ofta vad som behöver göras.

Jag är en riktigt duktig tjej som vill göra mitt bästa och gärna lära mig nya saker samt bli bättre på det jag redan kan.

Jobbar flitigt och kan jobba ensam så väl som i grupp. Har sedan tidigare kassavana och djurvana.Jag kan tänka mig jobba i butik, utomhus eller med något praktiskt. Hoppar gärna in vid behov och kan jobba precis när som helst.

Något jag är stolt över är att jag är konstnärlig. Jag är bra på att fotografera och teckna. Har även gjort min egen hemsida om mina ödlor. http://www.freewebs.com/geckoklippan/index.htm

Mitt viktigaste mål just nu är att få jobb. Direkt efter det vill jag gärna skaffa körkort. Sedan vet jag inte vad som händer. Men jag vill som sagt bli bra på mitt arbete och göra mitt bästa för att utvecklas som människa.

Work experience

Veterinär

2 v. Fick vara med på operationer och hjälpa till lite, städade mycket noggrannt i lokaler och instrumenten. Hjälpte även kunder och tog hand om djuren.

Djurhuset

5 v. I skolans djurhus fanns det gnagare, minigrisar, får, fiskar, fåglar och reptiler. Vi fick även vara ledare i 2 veckor vilket var mycket kul. Guidat har jag också gjort på skolan och i slottskogen.

Ladugårdar

Har även jobbat en del i ladugårdar eftersom jag gick djurvård och det var en del av vår utbildning. Var då i skolans ladugårdar och en annan gård som jag själv valde. Sammanlagt blev det 8 veckors praktik och det var mycket kul att utfodra djuren, städa hos dom, ta hand om kalvarna och få in kor till mjölkmaskinen. Vad även hos grisar och får som jag även fick klippa.

fackhandel

Granngården

3 v. Stod i kassan, hjälpte kunder i butik, möblerade om bland hyllor och städade, tog ut nya varor i butiken.

Djuraffär

Arken zoo

10 v. Tog hand om alla djuren, hjälpte kunder, satte upp nya varor på hyllorna. Möblerade om vid kampanjer och var ledare över nya praktikanter. Det var mycket kul att vara ledare för praktikanterna och jag höll hela tiden igång och ville lära mig mer.

Mataffär

Tempo

3 v. Satt mycket i kassan och ställde även upp nya varor på hyllorna, och hjälpte kunder. Såg även till så att maten var färsk, samt städade i butiken.

Education

Aug 2005Apr 2008

Naturbruksgymnasiet Dingle

Skills

Kassavana
Guida
Guidade folk runt skolan jag gick på. Var även i slottskogen och guidade runt 2 klasser med barn och deras lärare.