Printing tool Download PDF

Oppsumering

Jeg har en mastergrad i HR Management fra Webster University med topp resultater og jeg skrev masteroppgaven min om hva som engasjerer team for Hafslund. Jeg har jobbet for Schneider Electric siden april 2014 som Talent Development Specialist. Jeg er en del av Marco Polo-programmet, som er et utviklingsprogram for unge talenter i bedriften.

”Oda is committed to a career in the Human Resources/Organisation Development field and I believe, over time, she will make significant contributions to the profession and field. She is highly capable, self-directed, inquisitive and imaginative.” Dr. Paul D. Tolchinsky, PhD, Webster University, Adjunct Professor
                                                     

ARBEIDSERFARING

Apr 2014Present

Talent Development Specialist

Schneider Electric (3 første månedene i Norge, fra Juli 2014 utplassert i Tyskland)

Jeg har lært å jobbe i en annen kultur, et annet land, på et nytt språk, samtidig som jeg har utviklet meg både profesjonelt og personlig.

Arbeidsoppgaver: Ambassadør for ”Diversity & Inclusion” for Tyskland og representerer Tyskland i det globale teamet, ansvarlig for internship rekruteringer, ansvarlig for åpne søknader, koordinerte norske ledelsesform 2014 og utviklet employer branding film.

Created withVisualCV