Summary

Marketing Communicatie specialist, strategisch maar creatief van aard! Ik maak de vertaalslag van het organisatiebeleid naar een uitvoerend marketingcommunicatieplan. Mijn PR vaardigheden dragen bij aan een goede representatie van de organisatie, het adviseren van het management en het opbouwen en onderhouden van netwerken. 

Het begeleiden van communicatieprojecten en opzetten van communicatiemiddelen door aansturing van externe bureaus vormden een belangrijke taak binnen veel van mijn functies. Daarnaast heb ik ervaring met het organiseren van (inter-)nationale beurzen en evenementen en het coördineren van trainingen. Tevens ben ik verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling, optimalisatie en contentmanagement van diverse websites en webshops. Integratie en beheer van social media accounts voor community building is voor mij bekend terrein. Databasebeheer en assortimentsbewaking vormde de basis voor alle marketing en communicatie taken. De ontwikkeling van productinformatie en -fotografie was hier ook een onderdeel van. De afgelopen twee jaar heb ik ervaring mogen opdoen op het gebied van promotie en directe verkoop op de winkelvloer. 

Kortom een proactieve professional met een diversiteit aan ervaring!

Work experience

Work experience

Redactie & Communicatie

Belangenvereniging Kreitenmolen
Dec 2014 - Present

Het afnemen van interviews en opstellen van bedrijfsprofielen. Redactiewerkzaamheden voor de website. Integratie van nieuwe huisstijl en ledencommunicatie voor parkmanagement.

Manager Softgoods & Accessoires

CycleCenter 5311
Nov 2014 - Present

Verkoopadviseur kleding en accessoires voor de sportdiscipline mountainbike en racefiets. Medeverantwoordelijk voor de merkpresentatie op de winkelvloer, assortimentsbewaking en inkoop.

Merk Ambassadeur

Square Melon
May 2013 - Oct 2014

Instore promotie activiteiten voor diverse A-merken. Naast het informeren over producten staat het creëren van een merkbeleving centraal. Tijdens de instore promotie activiteiten inspireer je klanten tot aankoop door demonstratie of tastings.

Coördinator Human Resource Development

Bosch Transmission Technology
Oct 2013 - May 2014

(Tijdelijk) - Incompany opleiding- en trainingstrajecten coördineren op basis van de corporate richtlijnen. Opstellen van richtlijnen voor herhalingstrajecten, waarbij wetgeving en de betrokkenheid van specifieke afdelingen zeer belangrijk zijn. Projectmatig verantwoordelijk, van organisatie tot certificering van deelnemers.

Marketing & Communicatie

Intop Europe
May 2008 - Jan 2013

(Faillissement) - Intop Europe is een volwaardig merkdistributeur, verantwoordelijk voor de merkrepresentatie binnen verschillende disciplines in het retail kanaal (office, lifestyle en security). Ik was verantwoordelijk voor de marketing en communicatie in de breedste zin van het woord, van strategie tot uitvoering en representatie van de organisatie en merken.

Marketing & Communicatie

3D-Tradelink
Jan 2011 - Dec 2012

(Faillissement) - 3D Tradelink is gespecialiseerd in de optimalisatie van nieuwe en bestaande werkplekken, waarbij het nieuwe werken centraal staat. Behalve een ruim assortiment van diverse ergonomische en praktische kantooraccessoires, levert 3D Tradelink ook het advies en bijbehorende services zoals het bekabelen van werkplekken. Ik was verantwoordelijk voor de marketing en communicatie in de breedste zin van het woord, van strategie tot uitvoering en representatie van de organisatie. 3D Tradelink is onderdeel van de Intop Group.

Marketing Communication Specialist

AOpen Computer
Mar 2005 - Mar 2008

In deze Engelstalige functie coördineerde ik alle vormen van communicatie. Ik was de schakel tussen het hoofdkantoor in Taiwan en de Europese branche offices. In deze functie lag de focus op de internationale representatie van de organisatie. Het organiseren van beurzen & evenementen, PR, sampling, sponsoring en mediaplanning waren belangrijke taken binnen deze functie.

Commercieel Medewerker

Panasonic
Mar 2002 - Mar 2005

Commercieel medewerker Document Solutions, administratieve ondersteuning van de verkoopafdeling, orderverwerking en eerste klantcontact. Management support, functionele ondersteuning van directie en business units.

Education

Education

MBO Medewerker Marketing & Communicatie

ROC Eindhoven
Sep 1998 - Jan 2002

Niveau 4

MAVO

Wilgenbroek
Sep 1994 - Jul 1998

Middelbaar Algemeen Voortgezet Onderwijs

Skills

Skills
Marketingcommunicatie
Productmanagement
Eventmanagement
Contentmanagement
E-mail Marketing
Project Planning
Mediaplanning
Social Media
Sales Promotion
Public Relations
CMS Software

Wordpress/Magento/ ECI/Joomla

Marketing Onderzoek
Microsoft Office

Word/Excel/Outlook /PowerPoint

Tekst Schrijven

Persbericht/redactioneel/webtekst

Adobe Software

Photoshop/Indesign/Illustrator

Portfolio