Mohammed Bahadin

  • Sarpsborg Østfold
Mohammed Bahadin

Miljøarbeider

CV

  • Hei jeg heter Mohammed jeg er født i 28.06.1988 i Kurdistan jeg kom til Norge når jeg var 13 år gammel jeg har hatt litt forskjellige jobber , og i det siste har jeg begynt å jobbe som frilans tolk jeg tok kurs og to språklige test i Arabisk og Kurdisk/Sorani så fikk jeg gode resultater i de to testene .
  • Jeg søker på stillingen som miljøarbeider fordi jeg syns det er en riktig jobb for meg, Jeg er ikke gift jeg er singel har ikke barn og bor sammen med foreldrene så det blir ikke noe problemer for meg å jobbe i natten , Jeg jobber nå som frilans tolk for 2 firmaer og har fått mye erfaring gjennom å jobbe med andre mennesker fra andre land og mener jeg kan bruke de erfaringene som jeg har fått til jobben som miljøarbeider, Jeg har hat flere tolke oppdrag siden jeg begynte og jeg har vært innom forskjellige områder (NAV,Lege,Mottaket , Flyktningstjenester ,osv...) men å jobbe som tolk passer bedre når man har en jobb og tolker litt ved siden jobben noen ganger når det passer etter jobben er ferdig.
  • Jeg kan snakke Norsk , Kurdisk , Arabisk , Engelsk , Spansk.
  • Jeg har Førerkort klasse B og egen bil. Jeg har truckførerbevis også.
  • Jeg kan gjøre jobben min best når jeg vet hva er oppgavene mine. Jeg mener også det er mye likheter mellom å jobbe som tolk også jobben som miljøarbeider de er jobber som er innen for forskjellige kulturer som jeg har fått mye erfaring for gjennom å tolke.
  • Jeg har referanse og det er Rawez O. Hassan han er en venn av meg som jobber hos dere. han har også snakket med meg om jobb oppgavene og hvordan jobben er , og jeg mener jeg kommer til å trives med jobben og kommer til å klare å gjøre jobben på en riktig måte.
  • Jeg syns det er viktig på en jobb å vare presis og nøyaktig og klare å samarbeide med andre altså kunne jobbe sammen. samtidig også klare å jobbe selvstendig og alene, Jeg trives med å jobbe med mennesker og hjelpe mennesker generelt og håper på en positivt svar.

ARBEIDS ERFARING

Work experience
Jan 2016 - Present

Tolk

Salita AS


Jan 2016 - Present

Tolk

Amesto Tolk AS


Nov 2014 - Sep 2015

SERVITØR Ekstra jobb

Quality Hotel Fredrikstad


2012 - 2014

Servitør Deltid

Länna Grill Wok Pizza i Stockholm


2009 - 2011

Kundebehandler/Service

Sentralvaskeriet AS


SKOLE/KURS

Education
Dec 2015 - Jan 2016

Tolke kurs TAO og ToSPoT

Salita AS


Jun 2015 - Jun 2015

Vekterkurs trinn 1

Securitas AS


2012 - 2014

Lære Språk (Spansk)

Kurs i Stockholm


2007 - 2008

Bilmekaniker

Borg Vidregående Skole