Download PDF

Povzetek

Sem študentka četrtega letnika tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na FDV. Že četrto leto sem aktivna članica društva ŠS PRSS, kjer je moja vloga predvsem prostovoljna. Zaradi članstva v društvu sem imela omogočeno tudi delo za Black Pony in Zelene doline. Lani sem leto preživela na izmenjavi na Slovaškem. V Bratislavi sem spoznala veliko ljudi drugih kultur, kar je pripomoglo k mojemu razširjanju obzorja in izboljšanju angleščine ter drugih jezikov. Tam sem sodelovala tudi v dveh kreativnih projektih, kjer sem pridobila tudi produkcijske izkušnje.

Izkušnje

Nov 2012Present

Aktivna članica ŠS PRSS

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi

Društvo v katerem že tretje leto zapored sodelujem pri organizaciji študentske konference za odnose z javnostmi PR teater. V sklopu društva sem sodelovala tudi pri drugih projektih na področju komunikacije.

Nov 2014Mar 2015

Erasmus edicija revije LIKE in Compostela video natečaj

Paneurópska vysoká škola

Sodelovala sem v izdaji Erasmus edicije najboljše študentke revije na Slovaškem ter v produkciji videa Erasmus izkušnje v Bratislavi, ki je bila poslana na evropski natečaj Compostela.

May 2014Jul 2014

Promotorka za Printbox

Print boks d.o.o.
20132014

TEDxFDV, freeŠn, PRUF!, Slovenia in 3 days

Projekti pri katerih sem aktivno sodelovala in pri katerih je bil pomemben team work.

Jun 2013Jun 2013

Vhodna logistika

Black pony/Itak job

Delo na poletnem dogodku Red summer party.

Spretnosti

Public relations - Social media - Facebook - Twitter - Microsoft Office - Social media marketing - Marketing strategy - Team building - Sponsorship - Social networking - Press releases - Promotions - Google docs - MAC OS - Event management - Blogging - Instagram - Tumblr