Download PDF

Text Section

Als corporate recruiter verbind ik. Verbinden kan door de hele organisatie heen, dit is wat mij beweegt en energie geeft. Binnen HilverZorg heb ik de hele recruitment afdeling opgezet en hier staat nu een goed geoliede recruitment machine. De werving & Selectie veranderd mee met de vraag, zo hebben we alle werkwijzen onlangs aangepast op het bedienen van de zelforganiserende teams binnen HilverZorg. Ook de arbeidsmarktcommunicatie en opzetten en uitwerken van de recruitment strategie richting de toekomst vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Binnen de branches, finance, accountancy, commerciële dienstverlening en zorg heb ik aantoonbare resultaten geboekt in het recruiten van MBO tot universitair geschoold vast en tijdelijk personeel. Service staat bij mij hoog in het vaandel en ik ga graag creatief en doortastend te werk. Ik ben een energiek en enthousiast persoon die zich makkelijk op verschillende niveaus beweegt. Mensen voelen zich door mij gezien en gehoord en daarmee maak ik het verschil.

k houd van hectiek en dynamiek om mij heen, en van inspirerende mensen. Kunst, design en mode hebben mijn interesse. Enthousiasme, kracht, en integriteit kenmerken mij.

Werkervaring

Feb 2011Present

Corporate Recruiter

HilverZorg

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het complete Werving & Selectiebeleid binnen HilverZorg, inclusief alle bijbehorende procedures. Ik bediende interne klanten die een continue vraag hebben van gemiddeld zo’n 60 vacatures. Deze vacatures lopen uiteen van verzorgenden en verpleegkundigen tot lid Raad van Bestuur. Ik voer de eerste selectiegesprekken met kandidaten en bewaak daarnaast de procedure tot en met aanname of afwijzing. Ik ben verantwoordelijk voor de complete arbeidsmarktcommunicatie.

Nevenactiviteiten zijn:

  • Outplacement trajecten van verschillende groepen boventallig verklaarde medewerkers;
  • Projectleider van een divers interne projecten: Project Dienstkleding, Project Aanpassen werkkosten regeling.
  • Ontwikkelen en geven van workshops voor de transitie naar zelforganiserende teams.

 

Feb 2009Feb 2011

Corporate Recruiter

CROP Registeraccountants en belastingadviseurs

Ik was verantwoordelijk voor de instroom van collega’s voor de 6 kantoren van CROP. Ik benaderde voornamelijk Accountants, fiscalisten en ondersteunend personeel en onderhield contact met mijn interne klanten (vennoten van verschillende kantoren) De eerste sollicitatiegesprekken voerde ik zelf en hiervan deed ik verslag naar de klant waarna we een beslissing maakten voor de verdere procedure.

Nevenactiviteiten:

  • Contact met de verschillende toeleveranciers (verschillende werving en selectie bureaus);
  • Opzetten en bijhouden van een maatwerk recruitment systeem in samenwerking met de it-afdeling;
  • Bepalen van advertentie beleid; en
  • Opstarten van social media in relatie tot de arbeidsmarkt.

 

Feb 2008Feb 2009

Corporate recruiter

Extra Talent

Verantwoordelijk voor instroom nieuw personeel. Actief zoeken van mensen binnen het bedrijf, maar met name buiten de deur, verzinnen campagnes om mensen binnen te halen en houden van de eerste selectiegesprekken. Begeleiden van de vervolgtrajecten, zoals de aanstellingen en de verdere loopbaanbegeleiding. Onderhouden van contacten met toeleveranciers van kandidaten zoals uitzend- en wervings- en selectiebureaus.

 

Aug 2004Feb 2008

Unit Manager

Olympia Uitzendbureau

Opzetten van een nieuwe vestiging, commercieel verantwoordelijk voor de start van deze vestiging. Verantwoordelijk voor rapportage aan directie. Leiding geven en inwerken/coachen van 3 intercedenten.

10-2004 tot 06-2006    

Olympia Uitzendbureau; Locaties Amsterdam en Utrecht.

Functie: Intercedent

Werkzaamheden: Relatiebeheer huidige klanten, acquisitie nieuwe klanten, werven en bemiddelen van uitzendkrachten, personeels- en vestigingsadministratie.

 

Sep 2001Aug 2004

Voor 2004

Ascom Nira: Management Assistent

HOD: Commercieel Medewerker Binnendienst

Opleiding

Sep 1999Sep 2001

HBO diploma Account Management

Hogeschool Schoevers
Sep 1998Jul 1999

NHTV Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer
Sep 1997Jul 1998

Spaans

Universidad de Zaragoza
Sep 1991Sep 1997

HAVO

Marienburg College Den Bosch