Text Section

Als corporate recruiter verbind ik. Verbinden kan door de hele organisatie heen, dit is wat mij beweegt en energie geeft. Binnen HilverZorg heb ik de hele recruitment afdeling opgezet en hier staat nu een goed geoliede recruitment machine. De werving & Selectie veranderd mee met de vraag, zo hebben we alle werkwijzen onlangs aangepast op het bedienen van de zelforganiserende teams binnen HilverZorg. Ook de arbeidsmarktcommunicatie en opzetten en uitwerken van de recruitment strategie richting de toekomst vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Binnen de branches, finance, accountancy, commerciële dienstverlening en zorg heb ik aantoonbare resultaten geboekt in het recruiten van MBO tot universitair geschoold vast en tijdelijk personeel. Service staat bij mij hoog in het vaandel en ik ga graag creatief en doortastend te werk. Ik ben een energiek en enthousiast persoon die zich makkelijk op verschillende niveaus beweegt. Mensen voelen zich door mij gezien en gehoord en daarmee maak ik het verschil.

k houd van hectiek en dynamiek om mij heen, en van inspirerende mensen. Kunst, design en mode hebben mijn interesse. Enthousiasme, kracht, en integriteit kenmerken mij.

Werkervaring

Work experience

Corporate Recruiter

Feb 2011 - Present
HilverZorg

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het complete Werving & Selectiebeleid binnen HilverZorg, inclusief alle bijbehorende procedures. Ik bediende interne klanten die een continue vraag hebben van gemiddeld zo’n 60 vacatures. Deze vacatures lopen uiteen van verzorgenden en verpleegkundigen tot lid Raad van Bestuur. Ik voer de eerste selectiegesprekken met kandidaten en bewaak daarnaast de procedure tot en met aanname of afwijzing. Ik ben verantwoordelijk voor de complete arbeidsmarktcommunicatie.

Nevenactiviteiten zijn:

  • Outplacement trajecten van verschillende groepen boventallig verklaarde medewerkers;
  • Projectleider van een divers interne projecten: Project Dienstkleding, Project Aanpassen werkkosten regeling.
  • Ontwikkelen en geven van workshops voor de transitie naar zelforganiserende teams.

 

Corporate Recruiter

Feb 2009 - Feb 2011
CROP Registeraccountants en belastingadviseurs

Ik was verantwoordelijk voor de instroom van collega’s voor de 6 kantoren van CROP. Ik benaderde voornamelijk Accountants, fiscalisten en ondersteunend personeel en onderhield contact met mijn interne klanten (vennoten van verschillende kantoren) De eerste sollicitatiegesprekken voerde ik zelf en hiervan deed ik verslag naar de klant waarna we een beslissing maakten voor de verdere procedure.

Nevenactiviteiten:

  • Contact met de verschillende toeleveranciers (verschillende werving en selectie bureaus);
  • Opzetten en bijhouden van een maatwerk recruitment systeem in samenwerking met de it-afdeling;
  • Bepalen van advertentie beleid; en
  • Opstarten van social media in relatie tot de arbeidsmarkt.

 

Corporate recruiter

Feb 2008 - Feb 2009
Extra Talent

Verantwoordelijk voor instroom nieuw personeel. Actief zoeken van mensen binnen het bedrijf, maar met name buiten de deur, verzinnen campagnes om mensen binnen te halen en houden van de eerste selectiegesprekken. Begeleiden van de vervolgtrajecten, zoals de aanstellingen en de verdere loopbaanbegeleiding. Onderhouden van contacten met toeleveranciers van kandidaten zoals uitzend- en wervings- en selectiebureaus.

 

Unit Manager

Aug 2004 - Feb 2008
Olympia Uitzendbureau

Opzetten van een nieuwe vestiging, commercieel verantwoordelijk voor de start van deze vestiging. Verantwoordelijk voor rapportage aan directie. Leiding geven en inwerken/coachen van 3 intercedenten.

10-2004 tot 06-2006    

Olympia Uitzendbureau; Locaties Amsterdam en Utrecht.

Functie: Intercedent

Werkzaamheden: Relatiebeheer huidige klanten, acquisitie nieuwe klanten, werven en bemiddelen van uitzendkrachten, personeels- en vestigingsadministratie.

 

Voor 2004

Sep 2001 - Aug 2004

Ascom Nira: Management Assistent

HOD: Commercieel Medewerker Binnendienst

Opleiding

Education

HBO diploma Account Management

Sep 1999 - Sep 2001
Hogeschool Schoevers

Sep 1998 - Jul 1999
NHTV Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer

Spaans

Sep 1997 - Jul 1998
Universidad de Zaragoza

HAVO

Sep 1991 - Sep 1997
Marienburg College Den Bosch