Download PDF

Skills

Sproglige
Dansk. Jeg taler og skriver flydende dansk på forretningsniveau Svensk og Norsk. Jeg forstår svensk og norsk, taler ikke sprogene, men kan gøre mig forståelig. Engelsk. Jeg taler og skriver flydende, på forretningsniveau. Tysk. Jeg taler flydende tysk, og skriver godt.
Personlige
Jeg har flg. fremtrædende karakter træk:   Engageret og ambitiøs Jeg er særlig god til at motivere mig selv, medarbejdere og samarbejdspartnere og skabe en fælles ånd, som får alle til at samarbejde motiveret mod fælles mål. Samtidig er jeg drevet af at opnå det excellente, hvilket dels sikrer en kontinuerlig udvikling og dels får det bedste ud af medarbejdere. Jeg ønsker i høj grad at kunne gøre en forskel.  Struktureret Min strukturelle tilgang er med til at skabe et godt overblik, som gør mig i stand til at planlægge, prioritere og fokusere, sådan at planer gennemføres på en effektiv måde. Herudover giver det en meget sund, driftig og målrettet arbejdskultur.  Dynamisk og nytænkende Jeg kæmper hårdt og tålmodigt for at nå fælles målsætninger og jeg er god til at finde nye veje til vækst.
Faglige
Generel-, forandrings- og værdibaseret ledelse Forretningsudvikling og innovation Ansvar for daglig drift Administration - rapportering, budgettering, planlægning, facility management, IT Medarbejder coaching Organisationsudvikling Kommunikationsstrategisk og -taktisk rådgivning Udvikling og produktion af alle typer markedsføringsmaterialer og design opgaver Projektledelse Kundeservicering Effektivisering af processer Salg til og servicering af eksisterende kunder samt opsøgende salgsarbejde ifm. hvervning af potentielle kunder Medierådgivning og –indkøb Forhandlinger Kommunikations infrastruktur/ udvikling af intranet. Iværksætteri Drift af webshop, SEO og markedsføring på internettet.

Work experience

2008Present

Iværksætter og ansvar for daglig drift

Medudsigt.dk

Jeg har startet og driver til daglig webshoppen www.medudsigt.dk, hvor jeg udover ansvaret for den daglige drift og så har  ansvar for online og offline markedsføring, SEO-optimering og udvikling af såvel sitet som forretningen. Jeg servicerer kunderne, strukturerer og optimerer salgsprocesser samt de interne processer. Herudover løser jeg de praktiske opgaver med budgettering, rapportering m.m. 

1h. 2010 har jeg selv opnået en vækst på 120%, med ganske få midler til markedsføring.

20062009

Direktør, strategisk planner og projektleder

Idealet

Jeg har arbejdet som selvstændig strategisk rådgiver i markedsføring og som projektleder i mit eget regi.

Jeg udarbejder markedsføringsstrategier og konkrete kampagner - fra navne udvikling til færdig produktion af alle typer af markedsførings-materialer.

Jeg har f.eks., i samarbejde med kreative, udarbejdet navn, visuel identitet og alle øvrige reklamematerialer som idé til website, visitkort, brevpapir, brochurer, flyers, ugentlige annoncer m.m. for den ambitiøse slagterforretning Gourmandiet på Østerbro i Købehavn, hvor mit arbejde har været en betydende faktor for en tidlig succes. Det udviklede koncept er endvidere egnet til kædedrift, hvis dette skulle blive aktuelt.

20052006

Kontaktchef og tænker

Livingbrands og Brighthouse Scandinavia

Som kontaktchef for reklamebureauet Livingbrands og tænker for innovationshuset  / idébureauet Brighthouse, beliggende i København, har jeg haft ansvar for drift , servicering og udvikling af egne kunder, samt tilførsel af nye projekter og nye kunder til bureauet. 

Jeg var personaleansvarlig for kontaktafdelingen, ansvarlig for den daglige produktionsgang og spillede en væsentlig rolle i organisationsudviklingen og udviklingen af den generelle trivsel blandt medarbejdere.

Jeg var med til at løse internationale opgaver for Brighthouse og spillede en væsentlig rolle i innovationsarbejdet ifm. udvikling af nye produkter samt udarbejdelsen af lancerings strategi for hele det europæiske marked for en fransk-baseret, international kunde.

Herudover fungerede jeg som sparringspartner for ledelsen i spørgsmål om forretningsudvikling og strategi.

Jeg refererede til adm. dir. Peter Brockdorff og Daniel Soren.

20012005

Direktør, strategisk planner og projektleder

Idealet

Jeg har arbejdet som selvstændig strategisk rådgiver i markedsføring og som projektleder i mit eget regi.

Jeg udarbejdede markedsføringsstrategier og konkrete kampagner - fra navne udvikling til færdig produktion af alle typer af markedsførings-materialer for en række mindre kunder.

20002001

Medstifter, adm.dir., strategisk planner og projektleder.

Idealet ApS

Vores mål var, at få etableret os som et fremtidens reklamebureau i Danmark. Vi tilbød kunderne en usædvanlig og ny sammensætning af ydelser, samarbejds- og honoreringsform. Bl.a. gennem samarbejde med arkitekterne Albatroz, hvor vi kunne tilbyde 3D-branding - dvs. branding af rum / lokaler.

Vi fik på kort tid tilvejebragt et kundeunderlag, som var økonomisk bæredygtigt. Vi opnåede endvidere international anerkendelse ifm. vores arbejder (ID-program og annoncer) for Børneværelse med Udsigt, hvor vi blev nomineret i EPICA konkurrencen 2000 og blev omtalt i fag-magasinet Archive no. 6/2000. Herudover blev vi, i en DRB undersøgelse fra 2001, sammen Kunde&Co., fremhævet som det mest spændende og nytænkende bureau i den danske reklamebranche.

Jeg var ansvarlig for den daglige drift, salg, projektledelse og de administrative opgaver, også ift. bestyrelsen, herunder facility management, IT, rapportering, budgettering m.m.

Bestyrelse: Adv. Terkel Lund Nielsen (formand), direktør for Merrild Kaffe Karsten Blom og TV3 direktør Lars Bo Andersen.

19962000

Adm.dir. og projektleder

Ogilvy&Mather Kbh.

Jeg blev, på opfordring af bestyrelsesformand Hans Ishøj, hentet af adm.dir. Lars Høgsberg som projektleder for kunder som MD Foods, Kilroy Travels, Lotus Software, Ford Motor Company og Nidar Bergene (norsk chokolade- og slikproducent, bl.a. mærket Bamsemums).

Efter flere års nedgang i omsætning, indtjening og anseelse samt intern uro, blev jeg udnævnt som adm.dir.. Jeg udviklede, i samarbejde med ledelsen af den kreative afd., en ny strategisk platform for hele O&M Gruppen, som basis for en vellykket turn-around med øget omsætning, øget indtjening, øget anseelse og en trimmet og top- motiveret organisation til følge. Jeg havde ansvar for alle medarbejdere i kontakt afdelingen (10 pers.), for budgettering, den kvartalsvise og årlige rapportering samt for et omfattende projekt med udvikling og implementering af et ambitiøst intranet.

Jeg var desuden ansvarlig i at få MD Foods mærket "Harmonie" til O&M Århus, samt Sophus Berendsen til O&M Kbh.

O&M Kbh. blev i min ledelsesperiode det mest pris-vindende (kreativt) O&M kontor i verden.

Jeg refererede til Country Manager Lars Høgsberg, senere til CEO Mike Walsh (EMEA) og Country Manager Michael Axelsen.

19931996

Kontaktchef, projektleder og media planner

RT1 reklamebureau

Begyndte som media planner på danmarks største reklamebureau og blev ansvarlig for moderniseringen og forbedringen af afdelingens redskaber og mediarådgivning. Kunderne fra FDB fik for første gang et konkret indblik i afkastet af deres medieinvesteringer og opnåede herigennem meget store besparelser på mediabudgettet.

Jeg blev senere hentet til RT1 reklamebureau, som projektleder for SuperBrugsen og De Danske Brødfabrikker og blev kort tid efter kontaktchef for RT1. Jeg fik kvalificeret rådgivningen og øget kundernes tillid til RT1s rådgivning. Jeg var direkte ansvarlig i en turnarround for De Danske Brødfabrikkers rugbrødsmærke Regnbuebrød, der blev relanceret til det nuværende Markens. Jeg havde ansvar for en kontaktafdeling på 6 pers.

Jeg refererede til afdelingschef Gurli Jørgensen.

19921993

TV-analysechef

The Media Partnership

Jeg blev hentet fra TV3 af Steen Halbye, som ansvarlig for opbygning af en tv-analyse afd.. Min primære opgave var, at kvalificere vores rådgivning overfor vores kunder og jeg fik udviklet grundlaget for branchens mest succesrige analyse afd..

Samtidig fik jeg på 1 år gennemført mit speciale på Handelshøjskolen i København.

Jeg refererede til adm.dir. Steen Halbye.

19911992

TV analytiker

TV3

Jeg blev ansat som tv-analytiker og havde den primære funktion, at konvertere de helt nye tv-meter tal til brugbare argumenter for sælgerstaben, og i det hele taget servicere sælgerne.

Stillingen hos TV3 var en halvtids stilling, som jeg havde som studie job.

Jeg refererede til analysechef Steen Ulf Jensen.

19861991

Stedfortræder og kassemedarbejder

Netto

Jeg har i min studietid arbejdet som kassemedarbejder, vareopfylder og weekendbestyrer, med ansvar for vagtplan, medarbejdere, varedisponering og drift af butikken i weekenden.

Jeg har i min tid været med til at skabe en pænere og mere sælgende butik og fik som stedfortræder / weekend-bestyrer også skabt en god atmosfære blandt medarbejderne.

Education

19901993

Cand.merc.

Handelshøjskolen

Jeg gennemførte cand.merc. studiet (afsætning) på Handelshøjskolen i København.

Kandidatafhandling: "Misrygter og virksomheden. Hen imod virksomhedens kommunikationsstrategier i relation til rygter i omverden". Vejleder: Henrik Dahl. Censor: Hans Ishøj. Karakter 11. (13-skalaen)

19861990

HA

Handelshøjskolen

Jeg gennemførte HA uddannelsen i perioden 1986-1990 på Handelshøjskolen i København.

Fritidsinteresser

Fodboldtræner

Jeg har været fodboldtræner de seneste 8 år for drenge mellem 5 og 13 år, men er netop holdt op. Her indgik coaching af børn, holdledelse, samtaler med spillere og forældre og træningsplanlægning samt gennemførelse af træningspas.

Sejler

Jeg sejler i sejlbåd og mødes 1 gang ugentligt med nære venner for at sejle sammen, blot for hyggens skyld. Har tidligere deltaget i ugentlige kapsejladser.

Hus og båd projekter

Jeg har haft stor fornøjelse med totalrenovering og modernisering af såvel hus som båd, hvor jeg har haft spændende samarbejder med arkitekt, ingeniør og håndværkere.

Brands jeg har arbejdet med i reklamebranchen

SuperBrugsen

De Danske Brødfabrikker - Markens

DeliCarte pålæg

Ford Motor Company

Ford Mondeo

Ford Focus

Ford Fiesta

Ford Ka

Ford Transit

Kilroy Travels

Lotus Software

Buko (MD Foods)

Harmonie (MD Foods)

Huggies Bleer

Bamsemums (Nidar Bergene)

Doc' (Nidar Bergene)

Sophus Berendsen 

Plan International Danmark 

TeamNow (IT)

Dansk Tipstjeneste (spilhaller)

Børneværelse med Udsigt

Dansk Basket forbund

HP

Debitel

Hørsholm basket

Gourmandiet

Courage reklamebureau

Resumé

Jeg er uddannet cand.merc. i afsætning, med speciale i kommunikation. Jeg har over 20 års ehverserfaring fra

tv-, medie- og reklamebranchen, hvor jeg bla. har arbejdet som projektleder, strategisk planner, kontaktchef, adm.dir og som selvstændig. Jeg har  endvidere mange års erfaring med udvikling og ledelse af mindre afdelinger og mindre virksomheder.

Jeg driver egen web-shop til daglig og arbejder på freelance basis med strategisk planlægning og brand baseret markedsføring.

Jeg er dybt engageret og passioneret med de ting jeg foretager mig.

Jeg er gift siden 1996 og har 2 børn på hhv. 12 og 13 år.

Læs også gerne min profil på mit personlige website.