Printing tool Download PDF

OM MIG

Starka ord som självbeskriver mig anser jag är social, ambitiös och driven.

Jag är en utåtriktad person som gärna knyter nya kontakter och som med glädje gärna socialiserar mig i den omgivning jag befinner mig i. Detta gör att jag inte har svårigheter för att vara glad och trevlig med andra människor, samt har jag därav inga svårigheter med att samarbeta och utvecklas med kollegor.  Jag trivs alltså bra i sociala miljöer och har inga svårigheter att kunna samtala med nya människor. Därför passar jobb som kassör, barista och dylikt mig bra.

Jag fokuserar alltid på att arbeta i maximal prestationsförmåga oavsett tidsram, för att alltid kunna vara belåten över alla mina utförda arbeten - stora som små. Att blicka tillbaka på min prestation och vara belåten värdesätter jag. Detta gör att jag har bra framförhållning (är alltid i tid, förbereder mig alltid väl), jag är noggrann, samt kvick när det gäller.

Att vara ordningsam sitter i mina gener, speciellt med hälsan som är min passion. Jag prioriteter jag mat, vila och träning väl - tobak och andra droger? aldrig. 8-10 gånger i veckan tränar jag styrketräning på tidiga morgon- såsom sena kvällskvisten anpassat efter vad tiden ger. Tider för aktivitet, såsom jobb, träning och dylikt, är inga problem för mig eftersom att jag är pigg på morgon såsom kväll.

Utöver studier, träning och jobb umgås jag med nära och kära då vi tillsammans utför olika aktiviteter. Estetiska aktiviteter som dans och målning roar mig speciellt. Matlagning är också en favorit. Min idérika och höga initiativförmåga speglar av sig när jag kreativt hittar på nya danssteg, träningsövningar eller smoothies, och sedan för dem vidare. Tråkigt är något jag väldigt sällan har. 

Kortfattat är jag en öppen och glad människa som älskar att hålla mig aktiv inom arbetslivet såväl som fritiden, i bästa mån.

ANSTÄLLNINGAR

Sep 2015Nov 2015

Intervjuare

Skolpanelen AB

Intervjuade allmänheten i Härnösand om boendetrivsel, via telefonen.

Mar 2015Sep 2015

Städerska

First Hotel Härnösnd

Under 2015 jobbade jag här ofta. Jag bäddade sängar, torkade golv, dammade och damsög på hotellets alla rum. Arbetsgivaren bedömde mig som lättlärd, öppen och ambitiös.

Feb 2014Feb 2014

Barist

Rutiga Duken 

Praktikplats i två veckor under vårterminen årskus 9. Framförallt skötte jag disken och bakade.

Sep 2013Sep 2013

Hjälpbiträde

Lindex Härnösand

Praktikplats i två veckor under höstterminen årskus 9. Framförallt larmade jag varor och organiserade i butiken.

UTBILDNING

Aug 2014Jun 2017

Ekonomiprogrammet

Härnösands Gymnasium

Jag är en student på ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi.

DATORKUNSKAPER

Goda kunskaper i Word Pad, Excel, Power Point och Prezi.

KÖRKORT

Pågår studier till att ta B-körkort, beräknat att ta i slutet av September.

REFERENSER

Sara Ulander - Mentor på Kiörningskolan åk 6-9

Ulrica - Arbetsgivare på First Hotel

Fredrik Lundvall - Arbetsgivare på Skolpanelen AB


Övriga referenser lämnas på begäran.