Printing tool Download PDF

Summary

Hej!

Jag är anställningsbar elektriker inom installationsbranschen, som 2:e års montör.

Education

May 2010Present

Elektriker, Elinstallatör, 2:e års montör.

Elbranschens Centrala Yrkesnämnd (ECY).

Jag har i Sverige validerat klart min el-utbildning och kompetensbevisar hos Elbranschens Centrala Yrkesnämnd (ECY). Jag är anställningsbar inom installationsbranschen, som 2:e års montör.

Jul 1997Jun 2000

Gymnasiet

Yrkesutbildning Corporation

Jag har läst i tre år el programmet, i Yrkesutbildning Corporation. Jag har läst teoriskt yrkeskunskaper, och övat praktiskt de 24 praktiska ämne enligt programmet. Jag har klarat alla test, av skicklighet skala ha godkänts för att vara godtagbara som behörig elektriker.

Portfolio

Work experience

Jan 2010Mar 2010

Elinstallatör

APQ EL AB

Vid valideringen av min utbildning och kompetensbevisar i Sverige, hade jag en tidsbegränsad anställning som elektriker i två månader, för elinstallations arbetsuppgifter hos APQ EL AB, i Malmö. Jag har arbetat med isolering arbetsuppgifter på en stor fabrik, tillsammans med schysta arbetens kamrat.

Jul 2008Sep 2008

Semestervikarie

Micro Bildelar AB

I Micro butiken i Knalleland centrum, arbetade jag i kassan, men också sökte jag rätt bildelar till kundernas bilar inom företagets data programmet, och sålde de delar till företagets kunderna, samt att jag hjälpt kunden att välja rätt bilvårds medel. Jag har städat butiken, uppackat varor, m.m.

Apr 2007Apr 2008

1:a assistent

Netto Marknad Sverige AB

Som 1:a assistent på Netto butik hade jag bland annat varit generell butiksdrift, uppackning av varor, låsning och öppningsansvar, varubeställningar samt personalansvar vid helg och kvällsarbete.

Nov 2002Feb 2003

Restaurang biträde

Kentucky Fried Chicken, KFC.

Jag har arbetat som kökets biträdande på KFC, i Danmark. Då var jag ny i Danmark. Jag har lagat mat, diskat och städat i köket samt matsalen.

Jun 2000Jan 2002

Installations & serviceelektriker

Al-AQTASH EL

Eftersom jag är jordanska behörighet elektriker, startade jag eget el-firma i Zarqa, Jag sätt upp ledningar och belysning i ny och ombyggda hus, och jag har arbetat med reparationer och ändringar av befintliga installationer, samt underhållning, montering och revning av el miljöer.

Sep 1998Jun 2000

El-lärling i Hussein Thermal Power Station

Central Electricity Generating Company Co

Jag har arbetat som lärling i två år i Hussein power plant (Hussein Kraftverk), i Jordanien. Jag arbetade på olika avdelningar, med olika arbetsuppgifter.

Min mesta arbetstid som lärling var på Motor Control Center, MCC avdelning. Denna avdelning har de närmsta arbetsuppgifter till min utbildning som elektriker. Jag i samband med mina arbetskollegor hade installerat, underhållet, och reparerat många hårda och råliga el-arbeten i hela Hussein Power Thermal Station.