Download PDF

Work experience

Jan 2014Present

Webbdesigner/Webbansvarig

AdminIT
Sep 2012Sep 2012

Cafébiträde

Gothia Towers

Education

Sep 2012Jun 2014

Webbredaktör

Högskolan i Borås
Aug 2009Jun 2012

Design

Bäckängsgymnasiet

Om mig

Efter att ha studerat på Högskolan i Borås i två år känner jag nu att det är dags att prova på något nytt. Jag ser därför fram emot att få komma ut i arbetslivet och samla på mig nya och användbara erfarenheter.

Som person är jag väldigt ordningsam och strukturerad och tycker om att ha kontroll på saker och ting, men jag har dock inget emot att ta direktiv av någon annan. Att arbeta tillsammans med andra är något jag tycker mycket om då man kan hjälpas åt för att nå ett så bra resultat som möjligt. Men jag trivs även med att arbeta självständigt och har lätt för att lära mig nya saker och att ta stort eget ansvar.

Mina närmsta framtidsplaner är att hitta ett jobb som jag trivs med och som kan möjliggöra det för mig att bland annat skaffa ett eget boende.

References

Magnus Thelin, Caféföreståndare (Gothia Towers)

Wani Löfgren, Ordförande (Boråsbostad Nr 1)

Skills

Adobe Dreamweaver
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop

Mina intressen

Sedan fyra år tillbaka har jag haft ett stort intresse för fotografering, vilket jag helst ägnar mig åt ute i naturen. Jag fotograferar därför mestadels miljö och naturbilder, men även en del porträtt. Med fotointresset kom också ett intresse för bildredigering som växt sig allt starkare med åren. Design och layout är ytterligare några intressen som jag har och som jag hoppas kunna kombinera med min webbredaktörsutbildning och arbeta med i framtiden.