Download PDF

Om meg

Jeg er 27 år gammel og kommer fra Sandvika. 

I de årene jeg har jobbet har jeg alltid vært i kontakt med mennesker noe jeg trives godt med. Folk beskriver meg som kjapp, løsningsorientert og flink til å ta ansvar. Jeg har bred jobberfaring og vært igjennom mange forskjellige jobbutfordringer. Kan mye om kundeservice, jobbe i team, salg og det å være tålmodig ovenfor kunder. Har igjennom ulik arbeidserfaring og kundeservice fått gode kommunikasjonsferdigheter. Er ofte frampå med nye ideer og er alltid med på forslag for å bedre arbeidsmiljø og god fortjeneste for bedriften. 

Jeg er glad i å reise og har globaliserte og åpne øyne for verden utenfor Norge. Er ansvarsfull, målrettet og stiller strenge krav til meg selv. Smiler hele tiden, er hjelpsom, imøtekommende og utadvendt. Jeg gjør alltid mitt beste på jobb og trives i et hektisk miljø.

Skal jeg beskrive meg selv med 3 ord, ville det vært humor, kreativ og strukturert. I tillegg til dette har jeg lite fravær i samtlige jobber jeg har hatt, og er svært fleksibel når det kommer til overtid.

 

Utdannelse

Høgskolen i Ålesund

Aug 2011Jan 2014

Bachelor i shipping og logistikk

Fokus på Offshore, offshoreavtaler, SCM, Logistikk, Havneoperasjoner, endt studie med Bachelor oppgave "Utfordringer fra  bestilling til kunde - i henhold til Rolls Royce sine suksesskriterier" 

Danselinje

Folkehøgskole med fokus på dans. Reiser : Cuba, Sverige, Latvia, England og rundt om i Norge

Valler videregående

Aug 2005Jun 2008

Allmenfaglig

med Fransk, Rettslære og tegning, form og farge som valgfag

Jobberfaring

Spare Part Coordinator

Etter et halvt år på planning avdelingen fikk jeg mulighet for å få en fulltidskontrakt på 3 måneder om gangen. Jeg ble satt over på Spare Parts som saksbehandler. Denne avdelingen er et viktig ledd for å få sendt ut tilbud til kunden. Her lærte jeg å finne flere hundre deler til store B og C motorer, nyere og eldre motorer. Jeg satte inn alle artiklene på hver enkelt del og laget packing charges for så å sende ut tilbud. Jeg hadde mest fokus på Singapore. Programmer og hjelpemidler som ble mest brukt var Baan, Citrix, Lotus, Multiplus, Excel,  tegningsrefferanser og motorspeser.

Spare Parts Planner

Jeg jobbet her som spart part planner i logistikkavdelingen. Her lærte jeg meg mye innenfor planlegging, ordrebøker, bestilling, overførsel mellom lager, møte med leverandør, opprette artikler, legge inn pris, sende dem til godkjenning, mye Excel, KanBaan, Multiplus, Citrix, SSA PDM, Lotus. Jeg har lært veldig mye som jeg vil ta med meg videre.  Jeg jobbet her i forbindelse med praksisplass med kontrakt på et halvt år.

Rica Parken Ålesund

Oct 2011Apr 2014

Bartender/servitør

Bartender ved hovedbar, servitør i bankettsal, bryllup, store selskaper fra 50 – 800 gjester. Helgejobb som oftest. Ansvar for oppsett av bar.

Nordea Bank ASA

Apr 2012Aug 2013

Kundeservice Telefon

Her satt jeg og tok i mot telefoner fra kunder. Alt fra overførsler, spareavtaler, sperring/åpning av kort, pinkoder, store transaksjoner, tekniske problemer, lån, masterrcard etc.  Lærte mye om teamarbeid og det å løse ulike problemstillinger på en god og effektiv måte.

Bocca/Lipp Ålesund

Jun 2012Oct 2012

Bartender

Bartender, I helgene.  Lærte å mikse drinker, jobbe sene vakter og jobbe under hektiske forhold med ett høyt tempo. Var kun en sommerjobb med forlengelse. 

Cosmo Fashion

Jan 2011Jan 2012

Butikkmedarbeider

Solgte mye eksklusive klesmerker. Jobbet som oftest alene og hadde ansvar for butikken på kveldstid. Fikk dermed også ansvar for å besvare epost og telefon samt sending av oppgjør på slutten av dagen. 

Kiman Woman Nanna AS

Feb 2010Aug 2010

Butikkmedarbeider klesbutikk

Solgte merkevarer, klær og sko.

Sluttet grunnet at jeg skulle flytte til Ålesund for å studere.

SFO Emma Hjort

Aug 2009Jan 2010

SFO Assistent

Jobbet med barn i alder 6-8 år. Laget mat, satte opp aktiviteter og passet på barna etter skoletid. Fikk mye ansvar og trivdes med dette

J.A Lippestad

Jun 2009Aug 2009

Hjemmeassistent

Her var jeg hjemmehjelp for utviklingshemmede. Jobbet på timebasis etter tilkalling ved behov. Kun ved ferier og høytider som oftest. I denne jobben fikk jeg jobbe med funskjonshemmede og hjelpe dem i hverdagen og for at de skulle få en frihet til livsutfoldelse, og ansvar for eget liv. Hadde fullt ansvar for flere mennesker om gangen

Referanser

Per Arne Sensones

Bankettsjef - Rica Parken Hotel Ålesund

+47 41400878

Attester og Bilde

Førerkort

FØRERKORT KLASSE B

- Disponerer egen bil

Frivillig

  • Skoleavisen 2007
  • Russestyret 2008
  • Medlem av organisasjon for internasjonale studenter 2011/2012
  • Leder for internasjonale studenter 2012

- Her fikk jeg mye ansvar for mange internasjonale studenter fra hele verden. Dette var utrolig spennende og ga meg mye erfaringen, spesiellt det å sette en ny kultur inn i Norge, hjelpe dem med å møte nye mennesker, hvor du bør handle, busskort, lover og regler, enkle ting som kan være vanskelig å forstå for en som aldri har vært i Norge.  Jeg har etter dette vær mye i internasjonale kretser resten av studietiden min.

Språk

Norsk - Morsmål flytende

Engelsk - faglig yrkeskompetanse

Kurs

Microsoft Virtual Academy 

- Exploring Windows 8