Download PDF

Work History

2017nu

Big Data projekt med WDH Retail

Oticon

I forbindelse med et projekt i faget Big Data, har jeg samarbejdet med WDH Retail, som har givet mig et datasæt om kundehistorik fra høreklinikker i USA. Ud fra dette datasæt har jeg anvendt machine learning teknikker, og derved lavet modeller, som kan forudsige mønstre i købsadfærd i WDH Retail høreklinikker i USA. 

2017nu

Studentermedhjælper

Oticon

Primære arbejdsopgaver: Som studentermedhjælper i Oticon er jeg en del af Communications & Digital Channels, som er en del af Oticon Sales & Marketing. Mine primære arbejdsopgaver er: Social Media Marketing, hvor jeg blandt andet er med i processen til at lave indhold til vores to globale Facebook sider Oticon People First (B2C) og Oticon Professional (B2B). Derudover  besvarer jeg kommentarer på vores Facebook kanaler og oploader indhold. Derudover laver jeg datarapporter i Google Analytics og Facebook, så vi sikrer os at vi hele tiden forbedre vores resultater. Endvidere, supporterer jeg vores søsterselskaber med deres lokale kanaler. Desuden hjælper jeg til med diverse PR relaterede opgaver.

Aug 2016Dec 2016

Praktikant

Oticon

Primære arbejdsopgaver: Som praktikant i Oticon er jeg en del af Shared Marketing Support. Jeg sidder med en bred vifte af opgaver - herunder digital support af  vores søstervirksomheder, versionering og redigering af indhold fra Oticons hjemmeside samt løsning af opgaver vedrørende FDA mm. 

Jul 2015Aug 2016

Head of Communications

Gate to Create

Primære arbejdsopgaver: Jeg ydede frivilligt arbejde i en organisation, der fremmer iværksætteri på danske universiteter. Jeg var ansvarlig for ekstern og intern kommunikation. Mine arbejdsopgaver bestod blandt andet af researching, visualisering og udsendelse af månedlige nyhedsbreve. Desuden opdaterede jeg foreningens sider på de sociale medier.

Jul 2015Present

Social media assistant

Tradono - online loppemarkeds platform

Primære arbejdsopgaver: Kommunikation og markedsføring gennem de sociale medier. Jeg var ansvarlig for virksomhedens markedsføring på Facebook. Jeg har opnået et stort kendskab til målrettet markedsføring og annoncering med fokus på brugernes geografiske placering, køn, interesser mm. Endvidere har jeg arbejdet med brugeranalyse, der har udviklet virksomhedens kendskab til brugernes adfærd på platformen.

Jan 2014Jan 2016

Pædagogmedhjælper

Spurvehuset

Hvad har jeg lært af dette job: ansvarlighed, samarbejde og tålmodighed.

Aug 2014Jun 2016

Social- og sundhedshjælper

Områdecenter Solgården

Hvad har jeg lært af dette job: At være ansvarsfuld. Jeg har udviklet mig personligt og på det menneskelige plan.

Nov 2009Jan 2014

Supervisor, barista, køkkenmedhjælper

The Spot Cafe by Kong Kaffe

Hvad har jeg lært af dette job: Bevare overblikket og håndtere travle situationer.  Jeg har haft meget ansvar i form af kasseoptælning, lukning og rengøring af virksomhedens caféer mm.  

Education

Sep 2017Jun 2019

MSc Business Administration & Information Systems - Cand.merc. IT

Copenhagen Business School

At the MSc in Business Administration and Information Systems you learn how to use information and information technology to add value to companies and organisations. You gain an understanding of how IT affects the organisational structure and financial results of a company – and how the organisational needs and economic reality creates possibilities and constraints on the IT architecture

Sep 2014Jun 2017

BA Information Management

Copenhagen Business School

The BA IM teaches you how companies work with data and information in a digitalised age. You will develop an understanding of digitalisation and knowledge creation in a business context - and learn how to develop and implement modern information solutions.

Aug 2010Jun 2013

STX

Virum Gymnasium

Engelsk A, Tysk A