Printing tool Download PDF

Munkáim

Education

19901994

Villamosmérnök

Kandó Kálmán Műszaki Főiskola

Ezen az akadályon az esti tagozaton jutottam át, mert nappal már dolgoztam egy számítógépes cégnél. Az azóta is kísért, hogy informatikából az államvizsga előtt pár hónappal kaptuk meg a kérdéssort, angolul, amelyhez a jegyzet egy készülő könyv angol kézirata - lett volna. Volt olyan tétel, amihez az anyag augusztusban lett kész. Mi júniusban vizsgáztunk. Aki ezt húzta, az ismételt, augusztusban. Ilyen egy kísérleti évfolyam.

A szakmai gyakorlatomat a KFKI-ban végeztem, egy tanítható robotot programoztunk. Nem is gondoltam volna, hogy a működési elv ilyen egyszerű.

19851991

Informácó- és Számítástechnikai Technikus

Landler Jenő H.G.Sz.K.I

Mi voltunk az első számítástechnikai évfolyam egy olyan iskolában, ahol addig gépészeket képeztek. Lazán kellett esztergálni tanulni, ez alaptantárgy az informatikában. Ez a képzés volt az első technikusi évfolyam, öt éves futamidővel. Nagyszerű csapat jött össze, rosszak voltunk, letiltottak minket az érettségiről is. Ennek ellenére majdnem ötös átlaggal érettségiztünk. Mi még voltunk munkatáborban (akkor építőtábor volt a fedőneve) és még kötelező volt az orosz. Ma már a cirill betűket sem ismerem fel.

19731977

Alapfok

Ovi

A homokozó lapáttal és a kisautóval kezdődött minden. Érdekes, még egy csomó dologra emlékszem is. De vannak olyan események amiket letagadok.

Itt találsz meg

Válogatás a munkáimból

Érdeklődési köröm

blogírás, marketing, Adwords, internet, számítástechnika, IT hírek, ppc kampány, kapcsolat építés, barátok, online kereskedelem

Keress meg!

Ha szükséged van marketing anyagok, cikkek és blogok írására, adwords kampányok futtatására 

akkor keress bátran!

Akkor is, ha csak meg akarsz dumálni valamit!

Bemutatkozás

Napom nagy részében különböző cikkek írásával foglalkozom. Írok marketing anyagokat és termékbemutatókat, több vállalati site-ra is, ezek főleg promóciós anyagok. Készítek termékleírásokat is egy-egy akcióhoz és különféle figyelemfelkeltő írásokat. Ezekből az anyagokból hetente különféle hírleveleket állítok össze. 

Mondhatnám szórakozásból írok blogokat. Az egyik blog egy vállalati blog, amolyan hírmondó. Van énblogom is, az Adwords hirdetésekkel kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg azzal, aki a téma iránt érdeklődik, ez szépen fejlődik. Néhány üzleti blog ötletem van még, ezekon dolgozom jelenleg. Persze ezekhez majd szponzorok is kellenek, ettől lesznek üzletiek.

Saját webáruházam a PCDiszkont, ami mögött egy kiskereskedelmi bolt van, Budapesten, az Őrs vezér téren. A boltot és a webshopot saját magam látom el áruval és intézem az ügyes-bajos dolgokat. Igen jó kapcsolatokat építettem fel a disztribútorokkal, ez adja a forgalmunk alapjait.

Saját Adwords hirdetésekkel kezdtem, most már vannak megbízóim is. Igazából, eleinte nem üzletszerűen szerettem volna foglalkozni vele, hiszen annyi ügynökség van már. De először minden ellenszolgáltatás nélkül indítottam el a fiókokat, és a kezdeti sikerek után már nálam maradtak. Épp ezért, amit tudok, azt ingyen megosztom a blogomban.