Download PDF

Persoonlijke info

Geboortedatum en -plaats: 17/11/1993, te Leuven

Nationaliteit: Belgische

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Verblijfplaats: Leuven en Breda: ik woon in Leuven en ga in Breda (Nederland) naar school.

Werkervaring en stages

Okt 2018Feb 2018

Schapenproject school

Stagiaire

Op school heb ik aan een schapenproject deelgenomen waarbij ik enkele theorielessen kreeg en vervolgens in de praktijk mocht werken met schapen. Ik heb schapen leren hanteren en fixeren, rammen laten dekken, drachtige ooien gescand met behulp van echografie en drachtige ooien helpen lammeren. 

Okt 2017Feb 2018

Dierenopvangcentrum Breda

Stagiaire

Kattenafdeling: hokken schoonmaken, katten voeren en verzorgen, medicatie toedienen, katten hanteren en fixeren, katten socialiseren en observeren.

Hondenafdeling: honden socialiseren en uitlaten, voeren en verzorgen, medicatie toedienen. 

Dierenartsassistent: assisteren met operaties, hanteren en fixeren van katten en honden, dieren klaarmaken voor operaties, verzorging na de operaties, operatiekamer schoonmaken.

Sep 2017Okt 2017

Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak Breda

Stagiaire

Dieren verzorgen; voeren, hokken schoonmaken, helpen in het trimsalon, honden wassen, winkel en trimsalon schoonmaken, in de winkel staan en klanten helpen, kassawerk.

Jun 2017Jul 2017

Notaris Smets Glabbeek

Jobstudent

Dossiers ordenen, kopiëren en scannen.

Ma 2017Mei 2017

Cetacean Watching Azores

Erasmus Stagiaire

Een combinatie van toeristisch en wetenschappelijk werk op het eiland Pico van Portugal. 

Toeristisch: klanten ophalen van het vliegveld en naar hun accommodatie brengen, uitleg en briefings geven over het eiland en de walvissen en dolfijnen in de Azoren, klanten mee op boottrips nemen voor whale watching en dolphin swimming en hier de nodige informatie en begeleiding geven, uitleg en begeleiding geven op eilandtours, verkoop, kassa en schoonmaakwerk in de winkel.

Wetenschappelijk: alle nodige informatie verzamelen op boottrips over de walvissen en dolfijnen (gedrag, aantal, groepsomgang, GPS posities en coördinaten, foto identificatie van de rug- en staartvinnen en dit later in de computerbestanden invoeren, samples uit het water halen en deze filteren in ethanol,...)

Extra: Iedere zondag ging ik naar het hondenasiel Acanil op het eiland om vrijwillerswerk te doen. Hier socialiseerde ik de honden (training, mee op wandeling, grooming), en hielp ik met het schoonmaken van de hokken. Ook werkte ik op social media mee aan een donatieproject om deze dieren een kans op een beter leven te geven. 
https://www.facebook.com/acanilpico/

Okt 2016Feb 2017

Exotisch tuincentrum de Evenaar

Jobstudent

Restaurant werk; bediening, kassa, keuken. Verkoop in de winkel en schoonmaakwerk.

Aug 2011Jun 2016

Coffee Club, Station Leuven

Jobstudent, Barista

Opening en afsluit van de winkel (hier stond ik grotendeels alleen), klanten bedienen, koffie maken, broodjes en koffiekoeken afbakken, broodjes, boterhammen en wraps maken, kassawerk, op het einde van de dag kassageld tellen en in de kluis storten, vuilnis wegbrengen, vakken vullen, de winkel schoonmaken.

Sep 2013Jun 2014

Drukkerij van der Poorten

Stagiaire

Machines bedienen, schoonmaken, producten (boeken, tijdschriften en flyers) snijden, papier in machines leggen, producten plastificeren en inpakken.

Feb 2012Mar 2012

FitMan

Stagiaire

Naamkaartjes met barcodes ontwerpen en maken.

Mar 2012Apr 2012

Notaris Smets Glabbeek

Jobstudent

Dossiers ordenen, kopiëren en scannen.

Feb 2012Mar 2012

Fotostudio Leeman

Stagiaire

Photoshoppen, prijzen opstellen, kassawerk, helpen bij opening en afsluit, reclame affiches en advertenties ontwerpen en maken, foto´s en affiches op maat snijden.

Jul 2010Aug 2010

Jazz-Middelheim

Jobstudent

Opbouw en opruiming.

Opleiding

Aug 2017Heden

Paraveterinair/ dierenartsassistent

MBO level 4

Prinsentuin College, Breda

Sep 2014Aug 2017

Agro- and biotechnologie, Dierenzorg

Bachelor

Odisee, Sint-Niklaas

Sep 2010Jun 2014

Publiciteit, etalage en fotografie

BSO

Koninklijk Atheneum Redingenhof, Leuven

Sep 2009Jun 2010

Humane wetenschappen talen

ASO

Koninklijk Atheneum² Ring, Leuven

Sep 2007Jun 2009

Wetenschappen sport

ASO

Koninklijk Atheneum² Ring, Leuven

Sep 2006Jun 2007

Artistieke vorming

ASO

Koninklijk Atheneum² Ring, Leuven

Vaardigheden

Computervaardigheden

Microsoft: Word, Excel en Powerpoint.

Adobe: Photoshop, Indesign en Illustrator.

Talen

Moedertaal: Nederlands.

Vloeiend Engels, basiskennis Frans.

Overig Diploma

Attest bedrijfsbeheer.

Felasa B proefdierkunde.

Bezig met het behalen van een groot vaarbewijs KVB2

Overige informatie

Ik ben een student dierenzorg/ paraveterinair in het Prinsentuincollege in Breda. Momenteel ben ik op zoek naar een stage in mijn 4de (en laatste) jaar waar ik als dierenartsassistent kan werken.

Ik studeer in de dierenbranche om daar mijn uiteindelijk werk in te kunnen vinden, maar ik heb al een grote variatie aan studentenjobs en stages achter de rug. Hierdoor heb ik veel werkervaring opgedaan en pas ik mij snel aan in nieuwe situaties, ik ben een snelle leerling.

Ondertussen heb ik ervaring opgedaan en gewerkt in de grafische sector, de dierenbranche, de horeca, de verkoop, kantoorwerk en het toerisme.

Bij mijn vorige werkplaatsen stond ik bekend om mijn klantvriendelijkheid en snelle werktempo. Ik ben niet vreemd met kassawerk en ik werk goed in een teamverband, maar ik heb ook veel ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan.

Ik heb ervaring in het werk met verschillende dieren; konijnen, honden, katten, cavia´s, hamsters, kippen, paarden, vogels, muizen, ratten, eekhoorns, reptielen, schapen en zeezoogdieren zoals walvissen en dolfijnen.

Mijn interesse ligt vooral bij het werk met wilde dieren. Daarom ben ik opzoek naar een stageplaats waar ik met een dierenarts zou kunnen werken die zich specialiseert in wilde dieren. Deze dierenarts zou ook over een praktijk moeten beschikken waar hij operaties kan uitvoeren. Dit is zeer moeilijk te vinden en daarom ben ik alvast opzoek, het gaat pas over een stageperiode in het 4de (en laatste) jaar van mijn opleiding. In het 2de en 3de jaar van mijn opleiding zal ik nog 3 stages doen; 2 stages als dierenartsassistent en een Erasmusstage opnieuw in de Azoren op het eiland Pico. Tegen de tijd dat ik in mijn laatste jaar zit en mijn stage bij jullie begin, zal ik alvast veel ervaring opgedaan hebben als dierenartsassistent.

Mijn stageperiode loopt van februari 2020 tot en met juni 2020. De exacte data van deze periode weet ik voorlopig nog niet, maar het zou een lange stageperiode zijn waarbij ik fulltime kom werken.