Download PDF

Persoonlijke info

Geboortedatum en -plaats: 17/11/1993, te Leuven

Nationaliteit: Belg

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Verblijfplaats: Breda

Werkervaring en stages

Jun 2017Jul 2017

Notaris Smets Glabbeek

Jobstudent

Dossiers ordenen, kopiëren en scannen.

Ma 2017Mei 2017

Cetacean Watching Azores

Erasmus Stagiaire

Een combinatie van toeristisch en wetenschappelijk werk op het eiland Pico van Portugal. Toeristisch; toeristen ophalen van het vliegveld en naar hun accommodatie brengen, uitleg en briefings geven over het eiland en de cetaceans in de Azoren, mee op boottrips voor whale watching (en ook dolphin swimming) nemen en hierop ook de nodige informatie geven en begeleiden, uitleg en begeleiding geven op eilandtours, verkoop, kassa- en schoonmaakwerk in de winkel. Wetenschappelijk; alle nodige informatie verzamelen op de boottrips over de walvissen en dolfijnen (gedrag, aantal, groepsomvang, GPS posities en coördinaten, foto identificatie van de rug- of staartvinnen en dit later in de computerbestanden invoeren, samples uit het water halen en deze filteren in ethanol,..).

Extra: elke zondag deed ik vrijwilligerswerk in het hondenasiel Acanil op het eiland Pico. Hier socialiseerde ik de honden (training, mee op wandeling, grooming), en hielp ik met het schoonmaken van de hokken. Ook werkte ik op social media mee aan een donatieproject om deze dieren een kans op een beter leven te geven. 

https://www.facebook.com/acanilpico/ 

Oct 2016Feb 2017

Exotisch tuincentrum de Evenaar

Jobstudent

Restaurant werk; bediening, kassa, keuken. Verkoop in de winkel en schoonmaakwerk.

Aug 2011Jun 2016

Coffee Club, Station Leuven

Jobstudent, Barista

Opening en afsluit van de winkel (hier stond ik grotendeels alleen), klanten bedienen, koffie maken, broodjes en koffiekoeken afbakken, broodjes, boterhammen en wraps maken, kassawerk, op het einde van de dag kassageld tellen en in de kluis storten, vuilnis wegbrengen, vakken vullen, de winkel schoonmaken.

Sep 2013Jun 2014

Drukkerij van der Poorten

Stagiaire

Machines bedienen, schoonmaken, producten (boeken, tijdschriften en flyers) snijden, papier in machines leggen, producten plastificeren en inpakken.

Feb 2012Mar 2012

FitMan

Stagiaire

Naamkaartjes met barcodes ontwerpen en maken.

Mar 2012Apr 2012

Notaris Smets Glabbeek

Jobstudent

Dossiers ordenen, kopiëren en scannen.

Feb 2012Mar 2012

Fotostudio Leeman

Stagiaire

Photoshoppen, prijzen opstellen, kassawerk, helpen bij opening en afsluit, reclame affiches en advertenties ontwerpen en maken, foto`s en affiches op maat snijden.

Jul 2010Aug 2010

Jazz-Middelheim

Jobstudent, Backstage

Opbouw en opruiming.

Opleiding

Aug 2017Present

Paraveterinair

MBO

Prinsentuin College, Breda

Sep 2014Aug 2017

Agro- en biotechnologie, Dierenzorg

HBO, Bachelor

Odisee, Sint-Niklaas

Sep 2010Jun 2014

Publiciteit, etalage en fotografie

BSO

Koninklijk Atheneum Redingenhof, Leuven

Sep 2009Jun 2010

Humane wetenschappen talen

ASO

Koninklijk Atheneum² Ring, Leuven

Sep 2007Jun 2009

Wetenschappen sport

ASO

Koninklijk Atheneum² Ring, Leuven

Sep 2006Jun 2007

Artistieke vorming

ASO

Koninklijk Atheneum² Ring, Leuven

Vaardigheden

Computervaardigheden

Microsoft: Word, Excel en Powerpoint.

Adobe: Photoshop, Indisign en Illustrator.

Talen

Moedertaal: Nederlands.

Vloeiend Engels, basiskennis Frans.

Overig Diploma

Attest bedrijfsbeheer.

Felasa B proefdierkunde.

Bezig met het behalen van een vaarbewijs KVB2.

 

Overige informatie

Ik ben een student dierenzorg/paraveterinair in het Prinsentuincollege, en ik woon in Breda.

Momenteel studeer ik in de dierenbranche om daar mijn uiteindelijk werk in te kunnen vinden. Maar ik heb al een grote variatie van studentenjobs en stages achter de rug. Hierdoor heb ik al veel werkervaring opgedaan en pas ik mij snel aan in nieuwe situaties, ik ben een snelle leerling.

Ondertussen heb ik ervaring opgedaan en gewerkt in de grafische sector, de dierenbranche, de horeca, de verkoop, kantoorwerk en het toerisme.

Bij mijn vorige werkplaatsen stond ik bekend om mijn klantvriendelijkheid en snelle werktempo. Ik ben ook niet vreemd met kassawerk en ik werk goed in een teamverband, maar ik heb ook veel ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan. 

Ik ervaring in het werk met verschillende dieren; konijnen, honden, katten, cavia's, hamsters, kippen, paarden, zeezoogdieren zoals walvissen en dolfijnen en een klein gedeelte met slangen op mijn vorige werk in de Evenaar.

Mijn stageperiode loopt van 11/09/2017 tot en met 26/01/2018, in deze periode zou ik 2 dagen per week stage lopen; dinsdag en woensdag.

Ik zou heel graag mijn stage bij A Seal lopen. Dit lijkt mij een perfecte stageplaats aangezien mijn grootste interesse bij zeezoogdieren ligt. Ik heb heel veel respect wat jullie voor deze dieren doen, ik ben een harde werker en ik zou  graag alle hulp bieden die ik kan.