Download PDF

Képességek és egyéb képesítések

Angol nyelv 
Számítógépes ismeretek 

Munkatapasztalat

Sep 2013Oct 2013

Jogász gyakornok 

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Szakmai gyakorlatom alatt különböző adminisztratív feladatokat láttam el, megbeszélések, meetingek egyeztetése, és a partnerekkel való kapcsolattartás is szerepelt a gyakornoki feladataim között. Számomra nagyon építőleg hatott az, hogy szakmai vezetőim önálló feladatokkal bíztak meg, ahol bizonyítani tudtam rátermettségemet és hozzáértésemet.

Jun 2007Aug 2010

Felszolgáló

Hídfő Pub

Gimnáziumi és egyetemi éveim alatt nyaranta, szülővárosomban levő vendéglátó egységben felszolgálóként dolgoztam, ahol feladataim között szerepelt a vendégek kiszolgálása, italkészletek megrendelése és a készletek feltöltése.

Jan 2007May 2009

Hostess/Szervező

Bacardi Pub

Gyula városának egyik kedvelt szórakozóhelyén a hétről hétre megrendezésre kerülő rendezvények megszervezésében és lebonyolításában segédkeztem. Munkaköröm kiterjedt a vendégek kiszolgálására is.

Oktatás 

Sep 2015Present

Pszichológus (levelező) 

Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar
Sep 2009May 2014

Jogász 

Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Sep 2005May 2009

Érettségi 

Erkel Ferenc Gimnázium és Informatikai Szakközépiskola 

Egyéb készségek

  • jó kommunikációs képesség magyar és angol nyelven egyaránt
  • megbízhatóság, pontosság
  • kiváló helyzetfelismerés és problémamegoldó képesség
  • precíz munkavégzés

Képesítések 

  • B-kategóriás jogosítvány

Motivációs levél

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az Önök által meghiderett értékesítői állás nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Remek lenne egy olyan fiatalos lendületes csapat tagjaként dolgozni mint az Önöké. Emberközpontú személynek tartom magam, így a vásárlókkal való kommuniáció, a nekik való segítségnyújtás  testhez álló feladat számomra. Könnyen létesítek kapcsolatot akár számomra ismeretlen személyekkel is, szinte elsőre megtalálom a közös hangot. Fiatalos lendületemmel és eddigi munkatapasztalatommal, úgy gondolom, megfelelően tudnám teljesíteni a rám váró feladatokat.

Eddigi munkáim során szintén a vásárlói igények kielégítése, illetve a vásárlók/vendégek segítése volt a feladatom, így azt gondolom ezt a tapasztalatot fel tudnám használni a rám váró helyzetekben is. Számomra a legfontosabb az, hogy az üzletbe betérő vásárló ne érezze feszélyezve magát, de úgy gonolom, hogy mint  eladónak éreztetnem kell vele azt, hogy bármikor fordulhat hozzám segítségért. A kommunikációs képességemet is jónak tartom, nem csak az anyanyelvemen, hanem angol nyelven is.

A legfontosabb számomra az, hogy maximális teljesítményt tudjak nyújtani, mind az üzlet, a cég, mind a vásárlók irányába. Remélem, hogy a jövőben az Önök cégének csapatát erősíthetem, és bebizonyíthatom rátermettségemet.

Tisztelettel,

Kallai Kata