Kallai Kata Sára

  • Szeged Magyarország
Kallai Kata Sára

Képességek és egyéb képesítések

Skills

Angol nyelv 

angol nyelv középfokú ismerete

Számítógépes ismeretek 

MS Office közép szintű használata

Munkatapasztalat

Work experience
Sep 2013 - Oct 2013

Jogász gyakornok 

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Szakmai gyakorlatom alatt különböző adminisztratív feladatokat láttam el, megbeszélések, meetingek egyeztetése, és a partnerekkel való kapcsolattartás is szerepelt a gyakornoki feladataim között. Számomra nagyon építőleg hatott az, hogy szakmai vezetőim önálló feladatokkal bíztak meg, ahol bizonyítani tudtam rátermettségemet és hozzáértésemet.

Jun 2007 - Aug 2010

Felszolgáló

Hídfő Pub

Gimnáziumi és egyetemi éveim alatt nyaranta, szülővárosomban levő vendéglátó egységben felszolgálóként dolgoztam, ahol feladataim között szerepelt a vendégek kiszolgálása, italkészletek megrendelése és a készletek feltöltése.

Jan 2007 - May 2009

Hostess/Szervező

Bacardi Pub

Gyula városának egyik kedvelt szórakozóhelyén a hétről hétre megrendezésre kerülő rendezvények megszervezésében és lebonyolításában segédkeztem. Munkaköröm kiterjedt a vendégek kiszolgálására is.

Oktatás 

Education
Sep 2015 - Present

Pszichológus (levelező) 

Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar

Célom a viselkedéselemző szakképesítés megszerzése a 3 éves képzés végén.

Sep 2009 - May 2014

Jogász 

Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

Sikeres szakdolgozat védés és az abszolutórium megszerzése után, most az államvizsgáim letétele a teljesítendő cél a diplomám megszerzéséhez.

Sep 2005 - May 2009

Érettségi 

Erkel Ferenc Gimnázium és Informatikai Szakközépiskola 

Emelt Angol szakon végeztem és 2009-ben sikeres érettségi vizsgát tettem.

Egyéb készségek

  • jó kommunikációs képesség magyar és angol nyelven egyaránt
  • megbízhatóság, pontosság
  • kiváló helyzetfelismerés és problémamegoldó képesség
  • precíz munkavégzés

Képesítések 

  • B-kategóriás jogosítvány

Jogosítványomat 2007-ben szereztem, azóta balesetmentesen közlekedek.

Motivációs levél

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az Ö;nök által meghiderett értékesítői állás nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Remek lenne egy olyan fiatalos lendületes csapat tagjaként dolgozni mint az Ö;nöké. Emberközpontú személynek tartom magam, így a vásárlókkal való kommuniáció, a nekik való segítségnyújtás  testhez álló feladat számomra. Könnyen létesítek kapcsolatot akár számomra ismeretlen személyekkel is, szinte elsőre megtalálom a közös hangot. Fiatalos lendületemmel és eddigi munkatapasztalatommal, úgy gondolom, megfelelően tudnám teljesíteni a rám váró feladatokat.

Eddigi munkáim során szintén a vásárlói igények kielégítése, illetve a vásárlók/vendégek segítése volt a feladatom, így azt gondolom ezt a tapasztalatot fel tudnám használni a rám váró helyzetekben is. Számomra a legfontosabb az, hogy az üzletbe betérő vásárló ne érezze feszélyezve magát, de úgy gonolom, hogy mint  eladónak éreztetnem kell vele azt, hogy bármikor fordulhat hozzám segítségért. A kommunikációs képességemet is jónak tartom, nem csak az anyanyelvemen, hanem angol nyelven is.

A legfontosabb számomra az, hogy maximális teljesítményt tudjak nyújtani, mind az üzlet, a cég, mind a vásárlók irányába. Remélem, hogy a jövőben az Ö;nök cégének csapatát erősíthetem, és bebizonyíthatom rátermettségemet.

Tisztelettel,

Kallai Kata