Julia Toivonen

  • Helsinki
Julia Toivonen

Ansioluettelo

Esittely

Olen positiivinen ja innokas oppija. Työskentelen sujuvasti niin yhteistyössä kuin itsenäisestikin, en pelkää kääriä hihojani ja ryhtyä toimeen. Omaan projektiluontaista taitoa, spontaaniutta ja valppautta. Kykenen myös pitkäjänteiseen työskentelyyn ja asioihin syventymiseen, hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja asioiden organisointiin. Työntekijänä olen tarkka, mutta tehokas. Olen saanut erinomaista palautetta työtodistuksissani muun muassa organisointikyvystäni, asiakaspalveluhenkisyydestäni, oma-aloitteisuudestani ja tehokkuudestani, sekä viestinnällisistä ja myynnillisten tehtävieni suorituksesta.

Työhistoria

Work experience
Jun 2015 - Aug 2015

Sijoitusassistentti

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Kiinteistöosaston ja -rahaston assistenttina sijaistin osaston hallinnon asiantuntijaa. Tehtäviini kuuluivat vuokrareskontran hoito, laskutus, vuokratarkistuksen tekeminen, vuokrasopimusten järjestely ja arkistointi sekä muut avustavat tehtävät. Osan työajasta toimin kiinteistörahaston assistenttina perehtyen rahaston toimintaan, avustaen rahaston hallinnollisissa tehtävissä sekä päivittäisissä käytännön tehtävissä.

May 2011 - May 2015

Myyntiassistentti

Holiday Club Resorts Oy

CallCenterin asiakaspalvelun alaisuudessa vastasin hotellien ja lomahuoneistojen vuokraus-ja myyntitoimista, asiakasyhteydenpidosta niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin, sekä laskutuksesta. Osallistuin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin myös tapahtumissa kuten messuilla ja hotelleissa paikan päällä.

Feb 2013 - Mar 2013

Harjoitteija

Työ- ja elinkeinoministeriön viestintäyksikkö

Työtehtäviini kuului monipuolisesti kaikkien yksikön päivittäisten asioiden avustaminen, ministeriön sisäiseen viestintään tulevien juttujen kirjoittaminen, tiedotustilaisuuksien järjestäminen ja organisointi ja taustatutkimus, sekä haastatteluja kirjoitusaiheisiin.

Nov 2011 - Apr 2012

Sales receptionist and assistant

Holiday Club Canarias

Työvaihdossa Kanarian uusiin kohteisiin vastasin myyntiosaston asiakkuussuhteiden ylläpidosta, sekä muista myynnin ja asiakkaiden avustamisen tehtävistä. Kausi oli yrityksen ensimmäinen Kanarialla jolloin työn kehitys ja sisällön luonti olivat suuri osa tehtävää.

Feb 2011 - Apr 2011

Myyjä

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alepa Munkkiniemen myyjänä toimin osa-aikaisesti opiskelun ohella.

Jun 2010 - Aug 2010

Kesätyöntekijä

Holiday Club Sweden AB

Åressa sijaitsevan hotellin kesätyöntekijänä osallistuin hotellin erinäisiin tehtäviin aamiaistarjoilusta huonesiivoukseen.

Jun 2009 - Aug 2009

Aulavastaava

Holiday Club Resorts Oy

Yrityksen pääkonttorin aulavastaavana vastuualueisiini kuului kaikki toimiston tehtävät, kuten postitukset ja tilaukset, kokousvalmistelut ja järjestelyt, sekä johdon, hallinnon ja markkinoinnin avustavat tehtävät.

Jun 2008 - Aug 2008

Kesätyöntekijä

McDonald's

Koulutus

Education
Aug 2012 - Present

Valtiotieteiden kandidaatti

Helsingin avoin yliopisto

Olen suorittanut sivu- ja pääaineopintoja; perus-ja aineopinnot olen suorittanut valtio-opin hallinnon ja organisaatioiden tutkimuksen linjalta, perus- ja aineopinnot, joista osa vielä kesken viestinnästä, perusopinnot sosiologiassa, sekä kielten opinnot. 

Aug 2013 - 2016

Bachelor of Business Administration

Estonian Business School

Ulkomaisessa yliopistossa opiskelen englanniksi kauppatieteiden kandidaattia vastaavaa koulutusta, pääaineenani on rahoitus. Opinnot ovat etäopintoja ja pääsääntöisesti itsenäisiä, valmistuminen vuonna 2016.  

Aug 2008 - Jun 2011

Ylioppilas

Sibelius-lukio

Tanssilinja

Kielitaito

Suomi                                          Äidinkieli

Englanti                                      Erinomainen, käytän ja ymmärrän sujuvasti

Ruotsi                                          Hyvä, ymmärrän sujuvasti, sanavarasto suppeampi

Venäjä                                         Alkeet

ATK

Ms Word - Vahva osaaminen

Ms Excel - Hyvä osaaminen

Ms Powerpoint - Vahva osaaminen

Lisäksi vahva osaaminen hotellien varaus- sekä puhelinjärjestelmistä, kiinteistöhallinnan järjestelmistä (Haltia) sekä maksujärjestelmistä (Basware, Luottokunta, etc.)                                              

Luottamustoimet

Sibelius-lukion oppilaskunnan hallituksen jäsen

Kruununhaan yläasteen oppilaskunnan hallituksen jäsen