Printing tool Download PDF

Joyce Huijsman

Medewerker Sales Support Direct at Ricoh Netherlands

Work experience

Jul 2013Present

Sales Support Direct Medewerker

Ricoh Netherlands

Als Sales Support Direct ben ik eindverantwoordelijk voor het optimaal organiseren van een 'clean contract' en het gelijktijdig direct ontzorgen van meerdere accountmanagers. Dit houdt in dat ik prijsberekeningen maak voor offertes, offertes en contracten accepteer namens de organisatie en deze contracten gedurende de looptijd beheer. In de praktijk betekent dat dat ik direct aanspreekpunt ben voor (corporate) klanten, regiehouder van het contract portfolio ofwel contract management, klachtenmanagement en een brugfunctie tussen interne stakeholders, accountmanagement en de klant. Dagelijkse werkzaamheden zijn erg breed en variëren van factuur vragen tot product informatie verstrekken en aanbestedingscontracten verwerken. 

2012-032012-10

Afstudeerstage

Philips Lighting

Onderzoek naar de informatiebehoefte van de B-2-B markt met aanvullend een marketingcommunicatiestrategie.

2010-092011-01

Meewerkstage

Gemeente Uden

Meewerkstage op de afdeling Middelen, cluster Communicatie. Mijn werkzaamheden bestonden uit het wekelijks opstellen van een nieuwsbrief, schrijven en verzamelen van artikelen voor de gemeente pagina in de lokale krant en contact met journalisten. Daarnaast heb ik de ontwikkeling van een eenmalige krant met oplage van 15.000 stuks begeleid met onder andere betrokken wethouders, burgemeester, tekstbureau en vormgevingsbureau.

Education

2011-022012-01

Communicatie Management

Fontys Hogeschool Eindhoven

Binnen het vierde jaar van de opleiding heb ik met 9 medestudenten een communicatiebureau gevormd, waar we verschillende opdrachten voor opdrachtgevers hebben uitgevoerd. We hebben een marketingcommunicatiestrategie voor een organisatie in Baarn verricht. Een marktanalyse, doelgroepanalyse en marketingcommunicatiestrategie voor een educatie gerichte organisatie in Geldrop. En een marktanalyse en communicatiestrategie voor een restaurant in Den Bosch.

2002-092006-05

MBO Marketing & Communicatie

ROC De Leijgraaf Veghel
1998-092002-05

Mavo

Fioretti College Veghel

Languages

Nederlands, Engels en Frans (beginner)

Skills

Strategic Communication
Contract Management
Coporate Communications
Sales Support
Microsoft Office
Siebel CRM systeem
Sofon

Interests

Andere culturen, talen, reizen, design en fotografie.