Printing tool Download PDF

Work experience

Jul 2015Nov 2015

kamarier

Bar Kafe Ardi

shum lodhje , shum ore pune dhe rroge shume te ulet .


Apr 2015Jul 2015

kamarier

Kernacka Zgare Korce Fatosi


Dec 2014Feb 2015

kamarier

Bar Ristorante "Torcoletto Da Fabio"

ambient shum luksoz por nuk kishte mjaftueshem pune


May 2014Oct 2014

Krye Kamarier

Kompleksi Sportiv "Ali Demi"

shum fluks pune dhe stafi ishin njerez te mire 

Jun 2013Nov 2013

kamarier

Bar Kafe Wendi

me flukse pune gjat sezonit te veres

Jun 2012Nov 2012

kamarier

Bar kafe wendi

bar kafe me flukse pune 

Feb 2011Dec 2011

kamarier

Bar Restorant Petrela

kamarier dasmash ose festash familjare , raste vdekjesh etj..

punoja me shum fundjavave

Education

Sep 2011Jul 2015

Sander Prosi

Certifications

Apr 2014Present

License of Driving