Jon Hasanaj

  • Tirana Albania

Work experience

Work experience
Jul 2015 - Nov 2015

kamarier

Bar Kafe Ardi

shum lodhje , shum ore pune dhe rroge shume te ulet .


Apr 2015 - Jul 2015

kamarier

Kernacka Zgare Korce Fatosi


Dec 2014 - Feb 2015

kamarier

Bar Ristorante "Torcoletto Da Fabio"

ambient shum luksoz por nuk kishte mjaftueshem pune


May 2014 - Oct 2014

Krye Kamarier

Kompleksi Sportiv "Ali Demi"

shum fluks pune dhe stafi ishin njerez te mireĀ 

Jun 2013 - Nov 2013

kamarier

Bar Kafe Wendi

me flukse pune gjat sezonit te veres

Jun 2012 - Nov 2012

kamarier

Bar kafe wendi

bar kafe me flukse puneĀ 

Feb 2011 - Dec 2011

kamarier

Bar Restorant Petrela

kamarier dasmash ose festash familjare , raste vdekjesh etj..

punoja me shum fundjavave

Education

Education
Sep 2011 - Jul 2015

Sander Prosi

Certifications

Certifications
Apr 2014 - Present

License of Driving