Printing tool Download PDF

Profil

Med mig på er arbetsplats får ni en engagerad medarbetare som inte räds vare sig nya arbetsuppgifter eller ansvar. Bjuder gärna på min positiva energi och mitt goda humör.
Den största belöningen för mig är att se kunder och medarbetare växa i
självförtroende och kunskaper.

Arbetslivserfarenhet

2012Present

Butikssäljare

LjusExperten i Grästorp AB

Sedvanlig butiksförsäljning av armaturer, ljuskällor och elmaterial. Varuexponering och skyltning.Jag har monterat/demonterat både armaturer och butiksinredning. Lokalvård.Lager och beställningsansvar. Reklamationshantering både gentemot kunder och leverantörer. Introduktion av nyanställda.

20022013

Lokalvårdare

Under dessa år har jag haft både visstidsanställningar och timanställningar hos flertalet städföretag. ISS Sverige AB, Skaraborgs Städ och Alliansplus för att nämna några. Jag har i stort gjort allt man kan inom städyrket, grovbygg, nybygg, industri, vårdcentral, fönster, förskola, kontor och hemstädning.

20022010

Personlig assistent

Amanda Assistans AB

Arbetat för olika brukare med olika hjälpbehov, allt från personlig omvårdnad till trädgårdsskötsel och matlagning! Från 2007 arbetar jag främst med en rullstolsburen MS sjuk person. För mig innebar yrket att ge dessa personer en meningsfull vardag utifrån deras förutsättningar.

20012007

Stallskötare

Illuster AB

Under vintersäsongen arbetade jag med alla förekommande uppgifter i ett stuteri, Mockning, fodring, hästskötsel, unghästhantering. Lagat både utrustning och lokaler. Hästar har varit mitt största intresse sen barnsben. Jag har senare flertalet gånger varit "gårdsvakt" när ägarna varit på semester bla. utomlands, med ansvar för hela gården.

Utbildning/Kurser

Frånexpedit till aktiv butiksäljare

Signex Academy

Utbildning med inriktning serviceyrken

MiROi

Miljökörkotret

Utbildningsgruppen AB

Blomsterarrangemang

ABF

Kurs för personliga assistenter

Ergomera

Ung företagsamhet

Ung företagsamhet
19982001

Industriprogramet trä

Ållebergsgymnasiet

Övriga Meriter

Körkort B*** Tillgång till egen bil

Goda Engelska språk kunskaper

Referenser

Sofie Skoog Lindström LjusExperten i Grästorp AB Telefon dagtid 076-8417559

Fler referenser lämnas gärna på förfrågan.