Printing tool Download PDF

Professionele ervaring

Sep 2012Present

Country Manager

Trimble Transport&Logistics

Trimble Transport & Logistics ontwikkelt en vermarkt wereldwijd telematica oplossingen met de bedoeling logistieke bedrijven te helpen om kosten te verlagen en operationele efficiëntie te verhogen.

De Country Manager België staat aan de leiding van de commerciële activiteiten en zorgt voor actieve groei van het marktaandeel door actieve aanwezigheid en netwerking in het marktsegment.

Het draait niet om de klant maar wel om de tevreden klant, wat maakt dat de Country Manager zorgt voor een ketting tussen verschillende departementen zoals Project Management, Field Service, Customer Helpdesk, Productie, Product Management, Orderdesk,...

Gezien enkel de "wij" leidt tot successen, is de Country Manager People Manager van haar team en probeert het beste te halen uit elk individu door communicatie, coaching, evaluatie en openheid t.ov. en aanmoediging van eigen input en initiatieven maar daarnaast ook de zelfzekerheid en durf om knopen door te hakken wanneer nodig.

Apr 2007Sep 2012

Account Manager

Trimble Transport & Logistics

Tot 2011 onder Punch Telematix, dat ontstond uit verschillende acquisities onder leiding van Punch International. Punch Telematix, leverancier van innoverende telematica oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven over Europa. In 2011 volgde de overname van Punch Telematix door Trimble Amerika, gebaseerd op niet-organische groei door middel van acquisitie van technologie en geografie.

Verantwoordelijkheden:

  • Uitbreiding van het marktaandeel in Antwerpen, Limburg en Wallonië door actieve prospectie
  • Farmen van bestaande klanten
  • Deelname aan vakbeurzen
  • RFI/RFP voorbereiden en presenteren
  • Netwerking in de sector
Sep 1998Mar 2007

B2B Consultant 

Proximus

Marktleider in vaste en mobiele telefonie, datadiensten en internetverkeer.

Verantwoordelijkheden:

  • Als Corporate Sales Consultant (5 jaar) het eerste lijnbeheer van key accounts in de transportsector
  • Als Regional Account Manager (3,5 jaar) het beheer van een klantenportfolio met focus op uitbreiding van Mobile Data Solutions.

Opleiding

Sep 2014Dec 2014

People Manager

Vlerick Gent

Motivator en performance manager

Communicator en coach

Jan 2009Oct 2014

Traumapsychologie

Erik De Soir

Diverse opleidingen

Sep 2008Jun 2009

Ondernemersopleiding 

Syntra

Bedrijfsmanagement voor de KMO

Sep 1992Jun 1998

Latijn-Wiskunde

Maria-Mazarello Groot-Bijgaarden

secundaire school

Persoonlijkheid en skills

The only way to do great work is to love what you do, Steve Jobs

Ambitie, geloof in wat ik doe en doorzettingsvermogen maken mij tot een succesvol entrepreneur.

It doesn't make sense to hire smart people and then tell them what to do, we hire smart people so they can tell us what to do, Steve Jobs 

Ik geloof er sterk in dat mensen het verschil maken. Ik geloof in een cultuur van openheid t.o.v. persoonlijke input en initiatieven en open communicatie zodoende dat mensen aan dezelfde kar trekken, ervan overtuigd zijn dat hun job een belangrijk onderdeel in het geheel vormt. Complementaire mensen en vaardigheden maken een perfect team.

You can't ask customers what they want and then try to give that to them. By the time you get it built, they 'll want something new, Steve Jobs

Actieve aanwezigheid in de sector en bovenop de laatste technologische en economische evoluties zitten, zorgen ervoor dat ik specifieke vragen van klanten plots wel kan beantwoorden of dat ik nieuwe opportuniteiten zie.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough, Einstein 

Door een  combinatie van (vak)technische achtergrond, empathie en commerciële flair, ben ik in staat afstanden te overbruggen tussen technische producten en complexe business uitdagingen.

Talen

Nederlands: moedertaal

Frans: perfect mondeling en geschreven

Engels: perfect mondeling 

Hobby's

Koken en wijn

Dieren

Brandweer Lennik

Vakbekwaamheid beroepschauffeurs