Download PDF

Jakob Hvidberg Korsbro

Teknisk Chef

 

Fødselsdato

1 August 1985

Addresse

Gyvelvej 2C, ST TH, 4000 Roskilde

Mobil

24 94 77 79

E-mail

[email protected]

Erhvervserfaring

okt. 2018nu

Teknisk Chef - Sjælland

PostNord Danmark 

Som Teknisk Chef har jeg 4 afdelinger at holde kørende. 1 brev terminal, 1 brev/pakke terminal samt 2 pakke terminaler. Disse kræver forskellige indsatser som kræver diversitet og overblik så der ikke tabes noget imellem 2 stole.

Jeg har selvfølgelig en del personale ansvar og jeg sætter en dyd i at udvikle deres kompetencer så vi kan holde på folk. Det gavner ikke med en stor udskiftning i denne branche. Dertil giver det et meget bedre fællesskab når man har kendt hinanden længere tid.

mar. 2011okt. 2018

Teknisk Koordinator

PostNord Danmark

Som teknisk koordinator for samme afdeling som nedenstående blev mine primære målsætninger lidt anderledes. Dog varetager jeg stadigt samme funktion som nedenstående.

De yderligere opgaver er: Projekt koordinering, udfærdigelse af vedligeholdelsesplaner for maskiner, koordinering af vedligeholdelse, koordinering af daglige opgaver, varetage og udvikle vores vagtplan, mødelister for hele teamet via SAP, leverandør forhandlinger end2end samt LEAN & 5S udbredelse.

Dertil har jeg meget med overenskomst for CO Industri at gøre vedr. regler for Ferie/frihed, omsorgsdage, barsel, skifteholdsarbejde, weekendsarbejde osv. Det er en bred vifte af opgaver som jeg varetager.

Vi er et selv-bærende team som betyder at vi har 3 tekniske koordinatorer, hver med sit speciale. Mit er planlægning og bemanding. Dette samarbejde gør at vi er mindre afhængige af vores tekniske leder som så har frie hænder til at udføre vigtigere opgaver opad i systemet.

okt. 2008mar. 2011

Servicetekniker

Post Danmark

Mit primære gøremål som Servicetekniker var at servicere og optimere maskinparken i Brøndby på ét af Post Danmarks pakkecentre. Dette omhandlede 2 stk Crisplant S2000 sortere med 4 fuldautomatiske PrimeVision OCR tunneler, 2 Crisplant stand-alone mini sortere, 1 Egemin gulvconveyor, div Bramidan hydrauliske samt elektriske Kip.

Dertil var der IT med netværks-, hardware- og softwareopgaver.

sep. 2007okt. 2008

CTS tekniker

Dominus EnergiSystemer

Jeg var selvkørende tekniker med specifikke opgaver som installation af komponenter til CTS anlæg, indkøring af anlæg og optimering samt servicering af gamle anlæg.

Uddannelse

20052007

Automatikfagtekniker Lærling

Danish Quality Bakery
20042005

Automatikfagtekniker Lærling

TEC - Technical Education Copenhagen
19912002

Ganløse Folkeskole

Grundskole, inkl. 10. klasses afgangseksamen 

Kvalifikationer

Engelsk

  

MS Office (Word, Excel, Outlook)

  

PC Schematic

  

Excel VBA

Idybdegående kodning med Excel funktioner

SAP P45

Opgaveprioritering, Lagerstyring, Projektplanlægning

SAP R3

Tidsplanlægning for kollegaer

Assertiv Kommunikation

Kursus med læren i at forholde sig assertivt i stedet for submissiv/aggressiv

Resumé

 

 

Det jeg har foldet mig ud i, har altid været gjort med mit bedste. Mine personlige erfaringer med computere, og den naturlige interesse der var for det, igennem min barndom, har også hjulpet mig langt. Det samme gør sig gældende med Engelsk. Jeg tager hver udfordring med et smil og får det til at virke med kollegaer og kunder, disse skal respekteres og værdsættes, høres og forstås.

Oveni hatten så er jeg en frisk yngre herre på 33 som nyder livet med golf, som jeg spiller med tidligere kollegaer. Jeg træner almindelig styrketræning og calisthenics, som er træning med kropsvægt. Jeg går op i teknologi af alle former, om det er nyt eller gammelt, revolutionerende eller back2basics.

Jeg interessere mig også for sundhed og sikkerhed og så har jeg en god form for dårlig humor. Jeg er med på at spøge og jeg er med til at holde den alvorlige linje når det kræves. Hvis teamet har brug for en de kan stole på, en med hænderne skruet ordenligt på, en med et drive og motivation, en stabil og serviceminded person så er jeg et godt valg.

 

Med Venlig Hilsen

Jakob Korsbro